...: Poslední letní outfit?/ Last summer outfit?

neděle 15. září 2019

Poslední letní outfit?/ Last summer outfit?

Krásný den, už si zcela nejsem jistá jestli jste postřehli, ale těsně před létem, či začátkem července jsem si pořídila nové šaty ze sportisima. Já jsem prostě šatařka a šatů mám asi milion, ale tentokrát jsem hledala něco jiného, něco pohodlného, v čem se budu cítit nesvázaná, pohodlně a nebudou se na mě v těch největších teplotách lepit. Právě tohle splnily šaty z této sportovně zaměřené stránky. Napřed jsem nad koupí váhala, přeci jen se mi nechtělo za další oblečení utrácet, ale nakonec mě cena 299 korun zlákala. Šaty jsem objednávala ve velikosti L a podle fotografie měly být vypasované, no přišly a byly mně větší. Dost jsem uvažovala, že je někomu dám, nebo pošlu pryč, ale nakonec jsem se jich nedokázala zbavit a docela jsem si je i zamilovala. Musím říct, že jsem udělala dobře a nikdy by mě nenapadlo, že za pár korun právě na těchto stránkách najdu šaty, které můžou být tak moc fajn. Jak se vám líbí? :)

Beautiful day, I'm not sure if you noticed, but just before the summer or early July I bought a new dress from Sportisimo.  I am lover of a dresses and I have about a million clothes, but this time I was looking for something else, something comfortable in which I would feel unbound, and which would not stick to me at the highest temperatures.I am lover of a dresses and I have about a million clothes, but this time I was looking for something else, something comfortable in which I would feel unbound, and which would not stick to me at the highest temperatures. This is properties this dress has.  At first I hesitated to buy, after all I did not want to spend on more clothes, but because it costed only 299 CZK I bought it. I ordered the dress in size L and according to the photo should be fitted, but they are bigger. I thought about giving them to somebody, or sending them away, but in the end I couldn't get rid of them, and I quite fell in love with them. I have to say that It is very good and I never thought that for a few crowns just on this site I will find clothes that can be so nice. How do you like it? :)

Šaty naleznete tady. Dress are here.

10 komentářů:

  1. Krásny outfit ♥ Ja dúfam že teplučko ešte bude trošku lebo mám ešte v hlave 2-3 outfity na teplučké počasie :D


    TICHÁ POMOC !!!

    OdpovědětVymazat
  2. The dress is adorable Love all the accessories too xoxo Cris
    https://photosbycris.blogspot.com/2019/09/celebrating-life-and-happiness-with.html

    OdpovědětVymazat
  3. Moc krásný outfit, šaty ti moc sluší :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  4. Vůbec by mě nenapadlo, že ve Sportisimu budou mít takhle hezký šaty :)) ..tak snad ještě přijde babí léto, aby sis je mohla ještě vzít na sebe :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  5. Moc hezké šaty, skvěle ti padnou! :))

    OdpovědětVymazat