...: Zpevňovací oblečení/ Strengthening clothing

pondělí 18. listopadu 2019

Zpevňovací oblečení/ Strengthening clothing

Krásný den, dnes bych vám v rámci navázané spolupráce chtěla představit e-shop Feelingirl. Jedná se o e-shop zaměřený například na prodej sportovních zpevňovacích podprsenek, kompresních legin a korzetů, které mají podpořit tvarování svalů v oblasti břicha. Upřimně s tímto nemám vůbec zkušenosti a ani jsem to v životě nevyhledávala, nicméně si myslím, že to může být skvělým tipem pro vás, kteří se v tomhle trochu vyznají.
Podprsenky se pohybují nejčastěji kolem 39 dolarů, měly by mít zpevňovací efekt, měly by být prodyšné, pohodlné. Jsou vhodné pro všechny ženy, které mají rády sport.
Co se týká břišní vesty, či "korzetu", cenově se pohybují asi o 10 a více dolarů výše. Dík svému materiálu by měly mít stahovací efekt a měly by podporovat při sportu lepší spalování škodlivých tuků a to právě tím, že se více zpotíte. Tyto korzety jsou převážně ke spalování tuků na břichu, stehnech a zadních partií. 
Znáte tuto stránku, nebo podobné věci? Chtěli by jste něco takového vyzkoušet? 


Hi I wish you nice day, today I want introduce to you e-shop which is called Feelingirl. 
This e-shop is focused for example for selling sporty bras, copressed leggings and latex waist trainer vest, which support a making of musles and reduce fats. Sincerely I have any experiences with these things and I did not seek about it, but I think that it is amazing tip for you, who know similar things.
Bras costed around 39 dollars, they should have strengthening effect, they should have soft, comfortable and  they look so nice. They are suitable for every women who like sport.
Latex waist trainer for women has a higher price for 10 dollars and more. Thanx material it should have copress effect and it should support burnigs of fats. Your body wamrer and you sweating and you burning harmful fats. It is good, is not it?
Do you know this page? Do you know this product? Do you want try it? 


latex waist trainer for women

latex waist trainer for women

4 komentáře:

  1. Nice! Love that workout bra.

    www.fashionradi.com

    OdpovědětVymazat
  2. Ja som videla takéto nejaké spevnovače u Kim Kardashian a musím povedať že to vyzeralo super. Ja by som tiež brala niečo takéto :)


    VIERA A MÓDA | NEPÍSANÉ PRAVIDLO

    OdpovědětVymazat
  3. Na tyhle kousky si sice moc nepotrpím, ale pokud k tomu někdo má důvod i možnosti, proč ne. Už jsem to viděla na spoustě lidí :)

    OdpovědětVymazat