...: DUBAI/ ČTVRTEK/ 12. 03. 2020/ thursday in Dubai

pátek 17. dubna 2020

DUBAI/ ČTVRTEK/ 12. 03. 2020/ thursday in Dubai




Po několika dnech by se s vámi chtěla opět vrátit do Dubaje. Na čtvrteční dopoledne jsme měly předplacený program, v rámci programu byla návštěva Burj Khalify (124. a 125. patro), dále Underwater Zoo a Dubai aquarium, obě tyto atrakce se nachází v Dubai Mall - největším nákupáku světa. 

After a few days she would like to return to Dubai in my post. On Thursday morning we had a prepaid program, including a visit to Burj Khalify (124th and 125th floor), Underwater Zoo and Dubai Aquarium, both of which are located at Dubai Mall - the world's largest shopping mall.


Návštěva Burj Khalify na 9. hodinu se rozhodně vyplatila, bylo sice dusno, ale u okének bylo prázdno a tak jsme měly nádherné výhledy a prostory pro focení jen pro sebe. Co se týká dalších atrakcí, tak otevíraly až v 10., takže jsme chvíli čekaly... Celkově život v Dubaji začíná kolem 10. hodiny dopolední a táhne se do noci. 

The visit to Burj Khalifa at 9 am was definitely worth it, although it was stuffy, but the windows were empty, so we had wonderful views and room for photography just for ourselves. As for other attractions, so opened up at 10, so we waited a while ... Life in Dubai starts from 10 am into the night. 
 

V zoo byly mořský i sladkovodní živočichové, lanový most a několik tropických ptáků a také krokodýli! Akvárium mě až tolik nenadchlo, sice jsem viděla žraloka a rejnoka poprvé na vlastní oči, ale bylo to opravdu vše jen na chvíli a nebylo moc co k vidění... Po našem programu jsme nasedly zpět na metro a u nás v Mall of the Emirates jsme si zašly ještě na oběd

In the zoo were sea and freshwater animals, rope bridge and several tropical birds and also crocodiles! I was not so excited about the aquarium, I saw the shark and stingray for the first time with my own eyes, but it was really just for a while and there wasn't much to see ... After our program we got back on the subway and went to lunch to Mall of the Emirates.


Odpoledne jsme trávily u moře, vybraly jsme si tentokrát pláž JBR 2 a to část, která byla nejblíže obrovskému kolu. Tuto pláž jsme poté navštívily ještě v pátek... a jak uvidíte v dalším článku, tak co kousek pláže, to byl naprosto odlišný svět. :)  

In the afternoon we spent by the sea, this time we chose the beach JBR 2 and the part that was closest to the huge eye. We visited this beach on Friday too ...  you will see in the next article and every piece of beach it was was a completely different world. :)

6 komentářů:

  1. Jak se znám, tak mě by zase nejvíce uchvátilo právě aquarium a zoo :D ostatně už snad jenom kvůli tomu obřímu nákupáku a aquariu bych do Dubaje jela. Jinak mě vůbec neláká :)

    OdpovědětVymazat
  2. Skvelé fotky! :) V Dubaji som ešte nikdy nebola, ale určite by som ho raz chcela navštíviť :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherné fotky, jak já bych hned někam vycestovala! :))

    OdpovědětVymazat
  4. I want so so much to visit Dubai,such a beautiful city!
    Photos are amazing,love your blog so much!You have one new follower!
    beautyqueen000.blogspot.rs

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem v Dubaji byla na skok, nikoliv za turistikou, ale kvůli práci, takže jsem skoro nic neviděla, bohužel. Ale i z toho mála jsem byla úplně omráčená. Je to jiný svět.

    OdpovědětVymazat
  6. Nikdy som v Dubaji nebola ale veľmi sa mi páčia fotky zo zoo! :) to je atrakcia presne pre mňa. :)

    OdpovědětVymazat