...: Jaké země jsem navštívila?/ What countries have I visited?

pátek 24. dubna 2020

Jaké země jsem navštívila?/ What countries have I visited?

Krásný den, ačkoliv se nyní cestovat nemůže, pojďme si společně zasnít a podívat se na státy světa. Dnes bych vám chtěla pomoci map, které jsem stáhla z Google.cz, ukázat pár míst, které jsem navštívila a doufám, že jak tato situace odpadne budu cestovat dál a poznávat svět, protože právě teď mám finanční možnosti :) Článek asi rozdělím na více částí (jednotlivých článků). 
Z nejvzdálenějších zemí jsem prozatím navštívila Maroko, kde jsem byla na dovolené před 7 lety a Dubaj, kterou jsme navštívily s Hankou tento rok. 
Dle tří map budou další tři články. :) 


Have a nice day, although you can't travel now, let's dream together and see the states of the world. Today I would like show you with  the maps that I downloaded from Google.cz and on them I want show you a few places I have visited and I hope that as this situation end away I will travel further and explore the world, because right now I have the financial possibilities :) parts (individual articles). I have visited Morocco, where I was on vacation 7 years ago, and Dubai, which I visited with Hanka this year.

Z Evropy mám procestovanou celou střední Evropu, dále Itálii, kterou jsem navštívila dvakrát, v loni a předloni a Chorvatsko, kde jsem byla si 3-5??? 

From Europe I have traveled throughout Central Europe, Italy, which I visited twice, last year and a year ago and Croatia, where I was 3-5 ???
Jelikož je střední Evropa oblast, kde žiji, ráda bych se zaměřila i na jednotlivá místa států, které jsem procestovala. Českou Republiku bych nechala například na někdy jindy, protože zde jsme od dětství s našimi jezdili poměrně dost po památkách a bylo by to na dlouhé povídání :)


Since Central Europe is an area where I live, I would also like to focus on the individual places of the countries I have traveled, but I don´t write about Czech Republic.

datum psaní příspěvku 17. 04. 2020
zdroje/ sources: dowland from google pictures.

10 komentářů:

  1. Great post!I love travelling so much!I want to visit
    Dubai and Im sure you had great time there!
    beautyqueen000.blogspot.rs

    OdpovědětVymazat
  2. Máš toho nacestovaného celkem dost :) Mně ze střední Evropy chybí Polsko, kam bych se ráda jednou podívala :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Já doufám, že brzy budeme moct zase cestovat a žít tak jako předtím. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Určitě se těším na jednotlivá místa, která si navštívila :) To by mohlo být zajímavé :)

    OdpovědětVymazat
  5. My cestujeme hlavně po Evropě, jediný "výstřelek" byl zájezd na Altaj (tam jsme byli s cestovkou), v Evropě byla asi "nejexotičtější" Albánie. Letos to vypadá na "Zlaté písky" na chalupě a "Maltu" na chalupě (bane - na chalupě se bude pracovat hlavně se dřevem, nikoliv s maltou, neboť nám padá plot :))

    OdpovědětVymazat
  6. Koukám, že už si viděla dost míst na světe! To je dobře :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  7. Tak ty si toho celkom dost pocestovala. Ja som zatial bola iba v Taliansku, Grecku, Chorvatsku, čo sa týka dovoleniek a také rozne ine vylety do okolitých krajin - Madarsko, Česko, Polsko, Rakusko...
    Raz som mala možnost ist aj do Las Vegas, ale nakolko som mala prave v tom čase malé dieta, nechcelo sa mi absolvovat s nim taký dlhy let.. Ale dodnes to lutujem, že som nešla.

    OdpovědětVymazat
  8. Musíš mít skvělé zážitky ze všech zemí. Já už bych nejradši také někam vycestovala..

    OdpovědětVymazat
  9. Máš toho nacestováno hodně :) Doufám, že brzy zase budeme moct někam vyrazit :)
    Diary by Eli

    OdpovědětVymazat