...: Příběh mého outfitu/ story of my outfit

pondělí 6. dubna 2020

Příběh mého outfitu/ story of my outfit

Soutěžím o oblečení z Heureka.cz
Píše se rok 2015 a já se stále řadím mezi začínající blogery. Snažím se svůj blog rozjet, získat čtenáře a toužím po první spolupráci, tím bych si přeci dokázala, že to má smysl, že nejsem tak marná v tom, co vytvářím. Oslovuji několik e-shopů, vybírám si ty s oblečením, protože přeci miluji módu a tvoření nejrůznějších outfitů. Asi po týdnu, či čtrnácti dnech se mi ozývá paní z www.styl-kabelky.cz (e-shop už neexistuje), z čehož jsem byla nadšená. Vždy jsem milovala historii, milovala jsem staré filmy, nebo spíše filmy o válkách, s tématem první republiky, filmy typu Rebelové a podobně a právě tento e-shop se zaměřoval na šaty v RETRO stylu

It is  2015 and I am still one of the beginning bloggers. I try to start work on my blog, get readers and long for the first cooperation, so I could prove me that it makes sense that I'm not so bad in what I create. I address several e-shops, I choose with clothes, because I love fashion and making various outfits. After about a week or fourteen days, lady from www.styl-kabelky.cz writen me(e-shop no longer exists), which I was excited about. I have always loved history, I loved old films, or rather films about wars, with the theme of the First Republic, Rebel-type films and so on, and this e-shop focused on dresses in RETRO style.

Výběr šatů byl pro mě náročný, proužky, kytičky, různé střihy, barvy. Dokonce jsem na svůj osobní Facebookový profil přidala anketu s otázkou, které šaty si mám vybrat. Volba padla na černé s puntíky a víte co? Udělala jsem dobře. Šaty jsem v rámci spolupráce nafotila na svůj blog a nafotila jsem je ještě i několikrát poté. Například při focení s moji kamarádkou Bárou, kde krásně vynikly puntíky. Nosím je do práce a nosím je strašně ráda. Je to doslova můj poklad ve skříni, na který nedám dopustit. 

The choice of dress was difficult for me, stripes, flowers, different cuts, colors. I even added a poll on my personal Facebook profile to ask which dress to choose. I chose dress with polka dots and you know what? I did well. I photographed my dress on my blog. For example, we also took a photos with my friend Bára, where beautifully excelled polka dots. I carry them to work and I love them. It is literally my treasure in the closet.

Šaty jsou londýnské značky Lindy Bob. Jsou kvalitní, sukně a celkově látka je pevná, drží svůj tvar. Navíc střih, který jsem si vybrala přesně zvýrazňuje rysy mé postavy, nikde nepřidává a ani neubírá. Šaty jsou zajímavé, netradiční a pokaždé když si je obléknu, cítím jak se po mně lidé otáčí. :) 

Dresses are London brand Lindy Bob. They are high quality, skirts and overall fabric is solid, keeps its shape. Moreover, the shape that I chose exactly emphasizes the features of my character does not add or remove anywhere. Dresses are interesting, unconventional and every time I put them on, I feel like people look at me. :)

Nejraději k šatům volím další retro doplňky, nebo doplňky v červené barvě, dle mého názoru červená tu temnotu krásně rozbije a ještě víc zvýrazní ten RETRO styl. Už je to dávno, co jsem šaty fotila poprvé... nyní bych k nim zvolila červenou rtěnku od Rimmelu Kate a červené lodičky Tamaris (další moje oblíbená značka a  velmi kvalitní.)

I prefer to wear this dress with retro accessories, or accessories in red color, in my opinion red will break the darkness beautifully and even more accentuate the RETRO style. It's been a long time since I photographed the dress for the first time ... now I'd choose Rimmel Kate's red lipstick and shoes Tamaris (my other favorite brand) red lipstick.

Když jsem brouzdala na internetu, tak obdobné šaty jsem našla například na Heureka.cz TADY  a podobné lodičky TADY. Sluneční brýle jsem zakoupila v zahraničí a přesně vystihují ten styl, který mám ráda. Doplňky bych dále volila jednoduché, hodinky, které nosím téměř všude a prstýnek, se kterým nic nezkazím. :)

Similar dress you can buy on czech page Heureka.cz HERE and shoes HERE,

10 komentářů:

  1. Šaty jsou krásné, určitě sis je tenkrát vybrala moc dobře :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Moc krásné šaty a společně s těmi korálovými lodičkami tvoří povedený outfit! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty šaty jsou skutečně krásné, vůbec se nedivím, že se v nich cítíš dobře. :)

    Lucka z Seriouszone

    OdpovědětVymazat
  4. Tyhle šaty se úplně hodí na nějaký večírek v tématu 80-90tek! A hrozně ti sluší. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Je super, když má člověk nějaký příběh k určitému kousku oblečení. Já to tak u pár mých věcí také mám a vždycky si na to vzpomenu, když si je na sebe vezmu. :)
    Šaty jsou pěkné, ale vůbec to není můj styl .. retro nemám ani trochu v lásce. :D

    OdpovědětVymazat
  6. Šaty jsou krásné a s červenými doplňky to vypadá fakt skvěle.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  7. MOc pěkné šaty a ty červené doplňky k nim jdou úžasně.

    OdpovědětVymazat
  8. krásne šaty, svedčia ti !:)

    OdpovědětVymazat