...: Tip: Mishka Travels

pondělí 6. července 2020

Tip: Mishka Travels

Krásný den, dnes bych Vám ráda představila holčinu, na kterou jsem asi před půl rokem narazila na YouTube a která mě svými videi velice překvapila a ráda bych, kdyby jste ji svým odběrem podpořily i vy, protože si myslím, že její videa jsou celkem zajímavě pojatá a budou mít určitý potenciál pro více odběratelů. 

Have a nice day, today I would like to introduce you to a girl which I found  on YouTube about half a year ago and who surprised me with my videos and I would like you to support her that you will follow her, because I think her videos are quite interesting conceived and will have some potential for more people.

Abych vám Míšu popsala půjčím si pár vět z jejího anglicky psaného blogu: Po 6 letech práce v Anglii se rozhodla koupit si jednosměrný lístek, sbalit batůžek a vydat se sama objevovat svět. Její cesta započala v Asii, kde trávila 9 měsíců během roku 2018 cestováním a právě z Asie začala natáčet videa na svůj YouTube kanál. Aktuálně se Míša nachází na novém Zélandu, kde kromě cestování také i pracuje. 

To describe Misha, I will borrow a few sentences from her English blog: After 6 years of working in England, she decided to buy a one-way ticket, pack her backpack and set out to explore the world on her own. Her journey began in Asia, where she spent 9 months traveling in 2018 during 2018 and began shooting videos on her YouTube channel from Asia. Actually Misha is in New Zealand, where, in addition to traveling, she also works.
 


Videa z Asie jsou spíše točené záběry a zpětně komentovány. U videí ze Zélandu Míša změnila lehce taktiku a natáčí přímo za běhu, což já osobně oceňuji :) 

Videos from Asia are more of a footage and commented back. For videos from Zealand, Míša slightly changed her tactics and she makes a vlog directly during travel, which I personally appreciate :)


Doufám, že vás můj tip zaujal a Míša s jejími videi vás osloví stejně jako mě. 

I hope that you are interested by my tip and that you will like Misha such as me. 


3 komentáře: