...: BULHARSKO 21. 07. - 22. 07. 2020/ BULGARIA

čtvrtek 20. srpna 2020

BULHARSKO 21. 07. - 22. 07. 2020/ BULGARIA

Po pondělním výletu následovaly dva dny klidového režimu v areálu našeho hotelu a v oblasti promenády. Úterní dopoledne jsme s Hankou trávily u bazénu a konečně jsem nafotila náš hotel. Odpoledne jsme šly k moři a poté se projít na druhý konec promenády k molům. Jelikož mezi moly nebyly žádné vlny a hladina byla poměrně klidná, měly jsme možnost zahlédnout "stovky" medúz a různých mořských potvůrek.

Monday's trip was followed by two days of rest in the area of ​​our hotel and in the area of ​​the promenade. Hanka and I spent Tuesday morning by the pool, and I finally took a picture of our hotel. In the afternoon we went to the sea and then walk to the other end of the promenade to the piers. Since there were no waves between the piers and the surface was relatively calm, we had the opportunity to see "hundreds" of jellyfishes and various sea creatures.


Ve středu byl program více méně podobný jako v úterý. V plánu bylo konečně zajít na večeři, i když jsme měly all inclusive, vůně jídla a chuť zkusit něco nového zvítězila a tak jsme po večeři vyrazily na pizzu, nové jídlo to sice nebylo, ale byla výborná!

On Wednesday, the program was more or less similar to Tuesday. The plan was to finally go to dinner, even though we had all inclusive,  we had because the smell of food and the desire to try something new won, so we went for pizza after dinner, it wasn't new food, but it was great!

Po pizze jsme zkusily jít na rybičkovou péči o chodidla. Čtvrt hodiny vás vyšlo na 10 leva (odhadem 140 korun). Z počátku jsem měla zvláštní pocity mravenčení, které po chvíli ustalo a celkem jsem si to užívala. Po skončení jsme měly nožky krásně heboučké.

After the pizza, we tried to fish foot care. A quarter of an hour cost you 10 levas (estimated at 140 crowns). At the beginning, I had strange feelings of tingling, which stopped after a while and I quite enjoyed it. After the end, our legs were beautifully soft. 

4 komentáře:

  1. Heh, v Bulharsku mě právě takováto medúza popálila! :D Naštěstí ale jen její mládě..:)
    Na "rybičkách" jsem byla v Černé hoře v řece. Nevím teda, jestli to byly přesně tyto, ale chovaly se stejně, jako vždycky vidím na Václaváku :D

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  2. Ach rybičky .. ty jsou tady v Bulharsku a na Sunny beach na každém rohu :D jsem zvědavá, jestli se na ně také během zbytku léta ještě odhodlám zajít.

    OdpovědětVymazat
  3. Ty rybičky jsou super. Taky jsem je musela vyzkoušet. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat