...: Pevné nožky, zeštíhlené bříško/ firm legs, slim belly

čtvrtek 20. srpna 2020

Pevné nožky, zeštíhlené bříško/ firm legs, slim belly

Je to už několik měsíců, nebo spíše rok, co se pravidelně snažím věnovat cvičení, cvičím několikrát týdně ať už doma, či ve fitku s kamarády, či vyrazíme někam do přírody. Moji největší problémovou partii je bříško, kde se mi nejvíce ukládá tuk a kterého se s těží zbavuji. Co mi jde posilovat naopak velice rychle jsou nohy a zadek. Osobně jsem nikdy netrpěla výraznou celulitidou, ale za poslední dobu jsem zjistila, že se mi občas nějaký ten ďolíček na kůži objeví, obzvlášť když cvičení na pár dní vynechám. Z toho důvodu mě v rámci spolupráce s Elnino napadlo sáhnout po produktech určených právě na zeštíhlení bříška a na podporu boje s celulitidou. 

It's been a few months, or rather a year, since I regularly try to do exercise,  I exercise several times a week, either at home or in a gym with friends, or we go somewhere in nature. My biggest problem area is my tummy, where my fat is most stored and which I get rid of with mining. On the contrary, what I can do to strengthen myself very quickly are legs and buttocks. Personally, I've never suffered from severe cellulite, but lately I've found that sometimes a dimple appears on my skin, especially when I skip exercise for a few days. For this reason, in cooperation with Elnino, I have choosen products designed specifically to slim down the abdomen and to support the fight against cellulite.

První produkt, který jsem si vybrala je Nivea Q10 Plus Firming Anti Cellulite Gel. Gel se nacházel v krabičce, kde po otevření byla plastová tuba. Tuba je má obsah 200 ml gelu a cenově gel vychází na Elninu na příjemných 187 korun. Barva gelu je lehce modrá a je příjemné nespecifikovatelné vůně. Gel používám dvakrát denně (i když není nutné), používala jsem na oblast hýždí a stehen. Co se týká účinků, tak pleť je po něm krásně hebká, pruzná, co se týká celulitidy, tak při pravidelném pohybu zlepšuje účinky posilování a celulitida pěkně mizí. Nejvíce jsem s ním byla spokojená na dovolené, kdy jsme každý den chodily, či plavaly v moři a po celulitidě nebyla ani památka. 

Gel je účinný díky konzym Q10 a L-karnitin.  

The first product I chose is Nivea Q10 Plus Firming Anti Cellulite Gel. The gel was in a box with a plastic tube. The tube has a content of 200 ml of gel and the price of the gel is on Elnina for a pleasant 187 crowns. The color of the gel is slightly blue and has a pleasant unspecified scent. I use the gel twice a day (although it is not necessary), I used it on the buttocks and thighs. In terms of effects, the skin is beautifully soft after it, supple in terms of cellulite, so with regular exercise it improves the effects of strengthening and cellulite disappears nicely. I was the most satisfied with him on vacation, when we went every day or swam in the sea and there was no memory after cellulite.


The gel is effective thanks to Q10 and L-carnitine. 



Dalším produktem který jsem si na stránkách yvbrala je Dermacol Slim My Body. Gel se nachází v plastové tubě o obsahu 150 ml. Barvy je typická gelovitá bezbarvá a vůně opět nespecifikovaná, ale příjemná. Gel je na stránkách Elina ke koupi za příjemných 168 korun. Co se týká účinků, tak gel jsem používala na oblast boků a bříška dvakrát denně. Gel sliboval zeštíhlení problémových partií o jednu velikost cca za měsíc díky působení kofeinu a mořských řas, což se u mě nestalo. Nicméně i přesto jsem byla s gelem spokojená, jelikož pokožku krásně zpevnil, dobře se roztíral a byl příjemně chladící v horkých dnech. Břicho po použití není tak povolené, jak bez gelu, což je jedině dobře!:) 

Co se týká konkrétních účinků tak vypíšu z Elnino:
  • působí proti ukládání tuků a vody v tkáni,
  • krásnější, pevnější a štíhlejší postava,
  • až o 1 velikost menší za měsíc.

Another product I chose on the website is Dermacol Slim My Body. The gel is contained in a 150 ml plastic tube. The color is typical gel-like colorless and the scent is again unspecified, but pleasant. The gel can be bought on Elnino website for a pleasant 168 crowns. As for the effects, I used the gel on the hips and abdomen twice a day. The gel promised to slim the problem areas by one size for a month thanks to the action of caffeine and seaweed, which did not happen to me. Nevertheless, I was satisfied with the gel, as it firmed the skin beautifully, spread well and was pleasantly cooling on hot days. The belly after use is not as relaxed as without the gel, which is only good! :) 

As for the specific effects, I will write from Elnino:
  •     acts against the storage of fats and water in the tissue,
  •     a more beautiful, firmer and slimmer figure,
  •     up to 1 size smaller per month.


I když se nejedná o nějaké  obrovské výsledky, oba gely mohu doporučit, příjemně se s nimi pracuje a pokožku rozhodně lépe zpevní, než běžné tělové krémy.

Although these are not huge results, I can recommend both gels, they are pleasant to work with it and definitely strengthen the skin better than regular body creams.


2 komentáře:

  1. Gel od Nivei se mi docela líbí. Jen moc těmto produktům nevěřím, ale k pravidelnému cvičení je to skvělý doplněk. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Pokud jde o hubnutí a zpevnění, věřila bych spíš na účinky pravidelného cvičení, ale na péči o pokožku nebudou asi špatné.

    OdpovědětVymazat