...: Ziaja kakaová péče o pleť/ Ziaja cocoa skin care

neděle 9. srpna 2020

Ziaja kakaová péče o pleť/ Ziaja cocoa skin care

Krásný den, po úspěšně sepsaném článku o kakaové péči o vlasy od kosmetické značky Zaija jsem tu zpět s novou recenzí, tentokrát na můj nejmilovanější produkt, který mi dělá parťáka pomalu už od základky. Jedná se o kakaovou máslovou péči o pleť. 

Have a nice day, after successfully writing an article on  hair care set with cocoa butter from cosmetic brand Ziaja. I am back with a new review, but this time about my most beloved product, which I know a few years. This post will be about cocoa butter skin care.
Kakaové se nachází v hnědém 200 ml kelímku, je pevnější struktury než maska na vlasy, te je poměrně řídká, je konzistencí jako máslo, ale netaje. Kakaové máslo je hnědé a úchvatně voní, tak, že máte chuť si své ruce, tělo oblízat. Vím zní to nechutně, ale ta vůně je jednoznačně lákavá a dokonalá! :) ¨

Cocoa buuter is found in a brown 200 ml cup, it has a less liquid structure than a hair mask, it is literally as consistent as butter, but it does not melt. Cocoa butter has brown colour and smells is breathtaking, so that you feel like licking your hands and body. I know it sounds disgusting, but the smell is  tempting and perfect! :)

Co se týká mého použití, tak krém používám na obličej a do oblasti dekoltu. Na ruce a další části těla nemám potřebu používat, navíc na ruce má Ziaja také kakaový krém určený přímo na tuto partii.

Máslo pokožku krásně provoní, hydratuje, nezanechává pokožku dlouho mastnou, vstřebá se poměrně rychle a když si máslo dáte na noc, máte opravdu sladké spaní. :) Pokožka je navíc rozjasněná a krásně heboučká, jako u miminka. Za mě je tento krém absolutní top z krémů (možná to řeknu ještě o několika), ALE OPRAVDU ho mám mezi nejoblíbenějšímu.
 
 As for my use, I use the cream on my face and décolleté. I don't need to use it on my hands and other parts of my body, in addition, Ziaja also has cocoa cream for this part on hands.
 Butter perfumes the skin beautifully, moisturizes, does not leave the skin oily for a long time, it is absorbed relatively quickly and when you put the butter for the night, you have a really sweet sleep. :) In addition, the skin is brightened and beautifully soft, as in babies. For me, this cream is an absolute top of creams , BUT I REALLY have it among my favorites.

Kde krém koupit? Ziaja produkty můžete potkat v běžných drogeriích, ale pozor, zde je sortiment omezený, poté ve specializovaných prodejnách, či na stránkách Ziaji, či jiných internetových vyhledavačích kosmetiky.  (Notino, Elnino atd...)

Where to buy cream? You can meet Ziaja products in regular drugstores, but beware, the range is limited here, then in specialized stores, or on the Ziaja website, or other internet cosmetics search engines. (Notino, Elnino etc ...)


Pokud jste ještě nečetly rezenci o vlasové kosmetice tak klik SEM.

If you haven't read the review of hair cosmetics yet, click HERE.

7 komentářů:

  1. I love this cream. The smell is so beautiful.

    OdpovědětVymazat
  2. finally, something I know: D ziaja in Poland is very popular, it has its own stores, you can buy it at the drugstore and at the pharmacy. I use it from time to time :)
    best regards!

    OdpovědětVymazat
  3. Tento jsem kdysi měla a byla naprosto skvělý. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  4. Před lety jsem si ho koupila v Polsku, no byla to fakt dokonalost!! Až spotřebuji svoji tunu krémů, musím si ho zase pořídit :D
    BLOG EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  5. Já preferuji spíš tělová mléka, teď kokosové z YR a je fajn. Ale recenze zní hodně dobře.

    OdpovědětVymazat
  6. Měla jsem krém z této řady a ta vůně byla úžasná. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  7. Páni, tak tohle vypadá fakt skvěle! Hrozně moc bych si to chtěla "očuchat" :-D

    Ketrin ~ Vnímej blog

    OdpovědětVymazat