...: KRÁLOVSKÉ VÁNOCE/ A Royal Christmas.

pondělí 21. prosince 2020

KRÁLOVSKÉ VÁNOCE/ A Royal Christmas.

S Vánoci jsou často spojené romantické filmy odehrávající se v královské prostředí. Jedním z těchto filmů jsou i Královské Vánoce. Emily je dcera krejčího, žijící v Americe. Je ambiciozní v navrhování šatů a své oděvy zkouší na jejím příteli Leovi. Vše se změní v okamžiku večeře, kdy ji její milovaný Leo oznámí, že je princ a musí na Vánoce domů za matkou královnou. A tak Emily opouští své město a svého otce a odjíždí s ním na Vánoce do paláce. Tam se střetává se jeho matkou, která ji již od první chvíle nemá ráda. Jak to celé dopadne? Na pohádkový příběh se musíte podívat...A protože jsem lehce ve vánočním skluzu, dnes vám dám ještě jeden tip na film.

Christmas is often associated with romantic movies set in a royal setting. One of these films is Royal Christmas. Emily is the daughter of a tailor living in America. She is ambitious in dress design and tries on her clothes for her boyfriend Leo. Everything changes at the moment of dinner, when her beloved Leo informs her that he is a prince and has to go home to the queen mother for Christmas. So Emily leaves her city and her father and goes to the palace with him for Christmas. There she meets his mother, who doesn't like her from the first moment.  You have to look at the fairy tale.

Weihnachten wird oft mit romantischen Komödien in einer königlichen Umgebung in Verbindung gebracht. Einer dieser Filme ist Royal Christmas. Emily ist die Tochter eines in Amerika lebenden Schneiders. Sie ist ehrgeizig im Kleidungsdesign und probiert ihre Kleidung für ihren Freund Leo an. Alles ändert sich im Moment des Abendessens, als ihr geliebter Leo ihr mitteilt, dass er ein Prinz ist und zu Weihnachten zur Königinmutter nach Hause muss. Also verlässt Emily ihre Stadt und ihren Vater und geht zu Weihnachten mit ihm in den Palast. Dort trifft sie ihn Mutter, die sie vom ersten Moment an nicht mag. Man muss sich das Märchen ansehen.

source: https://phoenixgardenca.com/

 

source: https://d27-a.sdn.cz/


Předchozí filmy/ previous movies
  1. Vánoční rande/ 12 Days of Christmas
  2. Srdce k pronajmutí/ Borrowed hearts
  3. Veselé Vánoce Santa Clausi/ Call me Claus
  4. Santův pomocník/ Santa´s little helper
  5. Budiž světlo / Deck the Halls 
  6. Noc plná zázraků/ Listy do M
  7. Láska nebeská/ Love actually
  8. Santa Clause
  9. Vánoční polibek/ A christmas kiss
  10. Vánočníkoleda/ A christmas Carol
  11. Ukradené vánoce Tima Burtona/ Tim Burton´s The Nightmare Before Christmas
  12. Last Vermont Christmas
  13. LAST CHRISTMAS
  14. NOELLE

4 komentáře: