...: U obory/ at deer park/ Bei dem Wildpark

úterý 26. ledna 2021

U obory/ at deer park/ Bei dem Wildpark

Cestou na další focení jsme jeli kolem obory. Na tom by nebylo nic neobvyklého, kdyby jsme u ní nezastavili a nezačali fotit. A tak vznikly další úchvatné fotografie v záři sluníčka, u obory někde v poli u lesa a ještě v dočista zasněžené krajině. Jen to sluníčko občas zlobilo a hodilo mi pichlavé paprsky do očí a některé mé ksichty stály opravdu za to... (ale ty zůstanou navždy v archivu!) 

On the way to the next photo shoot, we drove around the deer park. It wouldn't be unusual if we didn't stop at it and start taking pictures. And so other breathtaking photographs were taken in the glow of the sun, by the field somewhere in a field by the forest and still in a clear snowy landscape. Only the sun's rays were unpleasant at times, and so several photos with a grimace were taken. (They will remain hidden in the archive forever).

Auf dem Weg zum nächsten Fotoshooting fuhren wir durch den Wildpark. Es wäre nicht ungewöhnlich, wenn wir nicht damit aufhören und anfangen würden, Bilder zu machen. Und so wurden andere atemberaubende Fotos im Schein der Sonne aufgenommen, vom Feld irgendwo auf einem Feld im Wald und immer noch in einer klaren Schneelandschaft. Nur die Sonnenstrahlen waren manchmal unangenehm, und so wurden mehrere Fotos mit einer Grimasse aufgenommen. (Sie bleiben für immer im Archiv verborgen).

 

Díky naší spolupráci vám také mohu konečně ukázat moji novou bundu v plné kráse...

Thanks to our cooperation, I can also finally show you my new jacket in full beauty ....

Dank unserer Zusammenarbeit kann ich Ihnen endlich auch meine neue Jacke in voller Schönheit zeigen ....


Tak to je ona, ta po které jsem prahla už několik měsíců, projížděla stránky Gate pořád a pořád dokola. Jsem ráda, že jsem měla to štěstí a po několika měsících byla stále k dispozici pro můj nákupu. Bunda je hrozně slušivá a originální a jsem naprosto uchvácená jejím kožíškem. Dost dlouho jsem váhala jestli si ji nevzít spíše v krémové barvě, ale ta černá ke mě prostě sedí. Navíc krémová by naše focení nepřežila čistá! :) Líbí se vám fotky a bunda? :) 

So this is the jacket that I liked on the e-shop for several months. I kept looking at it at the Gate store. I really wanted that jacket. And I'm glad I'm lucky and after a few months I bought it. The jacket is handsome and original and I love her fur coat. At first I thought about cream colour, but black suits me better. In addition, there would be a problem with dirty when taking photos. Do you like the photos? The jacket?

Das ist also die Jacke, die ich seit einigen Monaten im E-Shop mochte. Ich schaute es mir im Gate-Laden an. Ich wollte wirklich diese Jacke. Und ich bin froh, dass ich Glück habe und nach ein paar Monaten habe ich es gekauft. Die Jacke ist hübsch und originell und ich liebe ihren Pelzmantel. Zuerst dachte ich über Cremefarben nach, aber Schwarz passt besser zu mir. Außerdem würde beim Aufnehmen von Fotos ein Problem mit Dirty auftreten. Magst du die Fotos? Die Jacke? 

 Josef Večerka Fotograf

19 komentářů:

  1. Wow! Moc ti to sluší a kabátek vypadá parádně! :) Moc se mi líbí, určitě je krásný i ve světlé variantě. :)

    OdpovědětVymazat
  2. you look amazing;) like Merida:D follow;) hope U follow back:)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné fotky, moc ti to na nich sluší a ta bunda je dokonalá :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji a ano je, jsem ráda, že jsem neváhala a vzala ji nakonec.

      Vymazat
  4. Další krásné fotky. Líbí se mi i bunda a černá ti opravdu sluší.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  5. Omg loved your photos! <3

    www.pimentamaisdoce.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Povedené fotky. A bunda vypadá taky dobře.

    OdpovědětVymazat
  7. You looks really lovely sweetheart 🖤🖤

    OdpovědětVymazat
  8. Nádherné fotky a bunda ti moc sluší :).

    OdpovědětVymazat
  9. Ein toller Look!
    Liebe Grüße
    Sarah

    OdpovědětVymazat