...: SOCIAL PLATFORM PHOTO SHOOT

pátek 30. července 2021

SOCIAL PLATFORM PHOTO SHOOT

Krásný den. V pátek 16. 07. 2021 se uskutečnilo moje setkání s nezávislým producentem | marketérem | minimalistou | filmař a hodně kreativním člověkem Honzou Štumpou. Honza nabízel možnost focení v prostorách nově vybudovaného ateliéru a hledal někoho na spolupráci. 

A beautiful day. On Friday, July 16, 2021, my meeting with an independent producer took place marketer | minimalist | filmmaker and a very creative man Jan Štumpa. Jan offered the opportunity to take photos in the newly built studio and was looking for someone for cooperate with him. 

Ein schöner Tag. Am Freitag, 16. Juli 2021 fand mein Treffen mit einem unabhängigen Produzenten statt Vermarkter | minimalistisch | Filmemacher und ein sehr kreativer Mann Jan Štumpa. Jan bot die Gelegenheit an, im neu gebauten Studio zu fotografieren und suchte jemanden für eine Zusammenarbeit.

 


Honza mě vyzvedl na náměstí Svobody v Brně. Společně jsme šli k němu domů, kde momentálně zdokonaluje prostory ateliéru. Kromě focení a natáčení se Honza věnuje i podcastům a jelikož přede mnou proběhlo nahrávání, mohla jsem si "osahat" techniku a popovídat si o tom, jak to vlastně probíhá. Honza je velice šikovný člověk a své umění stále posouvá dál a dál, a to skrze lepší techniku, nové trendy a chtíč se zdokonalovat. Mimochodem na recenze na jeho technické vybavení se můžete podívat na YT kanáleUŽ TOHO MÁM PLNÝ KUFR.

John picked me up on Freedom Square in Brno. We went to his house together, where he is currently improving the studio. In addition to taking photos and filming, Honza also works on podcasts, and since the recording took place in front of me, I was able to "touch" the technique and talk about how it actually works. Honza is a very skilful person and he is constantly moving his art further and further, through better technique, new trends and the desire to improve.

John holte mich am Freiheitsplatz in Brünn ab. Wir waren zusammen zu ihm nach Hause, wo er gerade das Studio verbessert. Neben dem Fotografieren und Filmen arbeitet Honza auch an Podcasts, und da die Aufnahme vor meinen Augen stattfand, konnte ich die Technik „anfassen“ und darüber sprechen, wie sie tatsächlich funktioniert. Honza ist ein sehr geschickter Mensch und er entwickelt seine Kunst ständig weiter, durch bessere Technik, neue Trends und den Wunsch, sich zu verbessern.

Naše spolupráce probíhala formou krátkých vysokorychlostních??? záběrů. Přesný termíny si nepamatuji. Následně jsme je promítaly na TV a zaměřovali se na to, co je ok a co ne. Z celého odpoledne mi zaslal několik fotek, které chci sdílet i tady na blogu. Fotografie jsou dle mého názoru vhodné pro prezentaci na sociálních sítích, formální až business. Zaměřené na vizitku...

Our cooperation took the form of short high-speed ??? shots. I do not remember the exact terms. Subsequently, we projected them on TV and focused on what is ok and what is not. He sent me a few photos from the whole afternoon, which I want to share here on the blog. In my opinion, the photos are suitable for presentation on social networks, formal to business.

Unsere Zusammenarbeit fand in Form von kurzen High-Speed ??? Schüsse. Ich erinnere mich nicht an die genauen Bedingungen. Anschließend haben wir sie im Fernsehen projiziert und uns darauf konzentriert, was in Ordnung ist und was nicht. Er hat mir ein paar Fotos vom ganzen Nachmittag geschickt, die ich hier im Blog teilen möchte. Meiner Meinung nach eignen sich die Fotos für die Präsentation in sozialen Netzwerken, formal bis geschäftlich.

5 komentářů: