...: VŮNĚ VODY, POUŠTĚ... / THE SMELL OF THE WATTER, DESERT... / DER GERUCH VON WASSER, WÜSTE ...

pátek 6. srpna 2021

VŮNĚ VODY, POUŠTĚ... / THE SMELL OF THE WATTER, DESERT... / DER GERUCH VON WASSER, WÜSTE ...

Sedíte na pláži, teplý a příjemný vánek ve vlasech, sůl... ve vzduchu lze cítit sůl, v uších zní šplouchání vln. Azurové okraje, uprostřed zbarvené do temně modré. Hory, chatky a dřevěná mola. Klid, božský klid a chlad ze stínů kopců. Dobrodružství začíná. Rozpálený asfalt, plné zahrádky u resturací, lidé popíjející ledové nápoje, v okolí ty top nejúžasnější zážitky. Vyprahlá skaliska, odstíny písku, zapadající slunce a na nebi nádherná podívaná. LÉTO! To vše představuje léto, cestování, objevování a mé nové obrazy od posterstore.cz
 
You are sitting on the beach, a warm and pleasant breeze in your hair, salt ... you can smell salt in the air any you listen waves in your ears. Cyan watersides, dark blue in the middle. Mountains, cottages and wooden piers. Relax, divine relax and coolness from the shadows of the hills. The adventure begins. Hot asphalt, full gardens at restaurants, people drinking ice drinks, the top most amazing experiences in the area. Arid rocks, shades of sand, the setting sun and a beautiful spectacle in the sky. SUMMER! All this represents summer, travel, discovery and my new paintings from posterstore.cz 
 
Sie sitzen am Strand, eine warme und angenehme Brise im Haar, Salz ... Sie riechen Salz in der Luft und hören Wellen in Ihren Ohren. Cyanfarbene Wasserseiten, dunkelblau in der Mitte. Berge, Hütten und Holzstege. Entspannen Sie sich, göttliche Entspannung und Kühle aus den Schatten der Hügel. Das Abenteuer beginnt. Heißer Asphalt, volle Gärten in Restaurants, Leute, die Eisgetränke trinken, die schönsten Erlebnisse in der Gegend. Trockene Felsen, Sandschattierungen, die untergehende Sonne und ein wunderschönes Schauspiel am Himmel. SOMMER! All dies steht für Sommer, Reisen, Entdeckungen und meine neuen Bilder von posterstore.cz
 
V rámci dalšího balíčku, který jsem obdržela od skandinávského e-shopu jsem se zaměřila na dovolenkový mood. I když mě dovolená teprve čeká, chtěla jsem se obklopit tím, co mám na cestování nejraději, co mě láká a na co se každý rok těším. Líbí se mi všestrannost plakátů, jejich originalita a autentičnost. Můžete se vžít do prostředí a představovat si jaké to je sedět na pláži, prozkoumávat krajinu, užít léta ať už jste kdekoliv. 
 
As part of another package which I got by Scandinavian e-shop, I focused on the holiday mood. Even though my vacation is still waiting for me, I wanted to surround myself with amazing places what attracts me and what I look forward to every year. I like the versatility of the posters, their originality and authenticity. You can sit at home and imagine what it is like to sit on the beach, explore the landscape, enjoy the summer wherever you are.
 
Als Teil eines weiteren Pakets, das ich vom skandinavischen E-Shop bekommen habe, habe ich mich auf die Urlaubsstimmung konzentriert. Auch wenn mein Urlaub noch auf mich wartet, wollte ich mich mit tollen Orten umgeben, die mich anziehen und auf die ich mich jedes Jahr freue. Ich mag die Vielseitigkeit der Poster, ihre Originalität und Authentizität. Sie können zu Hause sitzen und sich vorstellen, wie es ist, am Strand zu sitzen, die Landschaft zu erkunden, den Sommer zu genießen, wo immer Sie sind.

Jelikož jsem neměla představu jak mi obrazy budou k sobě sedět, rozhodla jsem se zvolit i dva neutrální. Jedním z nich je plakát Let your dreams blossom. A druhý hodně světle řešený - New York mezi mraky

Sestru oslovily poměrně jednoduché, ale výstižné nápisy, které si pověsí v bytě nad postel. 

Since I had no idea how the paintings would fit together, I decided to choose two neutral ones. One of them is a painting with the words Let your dreams blossom. And the second very light picture- New York among the clouds.

The sister was interested by relatively simple but concise signs, which she want hang over the bed in the apartment.

Da ich keine Ahnung hatte, wie die Bilder zusammenpassen würden, habe ich mich für zwei neutrale entschieden. Eines davon ist ein Gemälde mit den Worten Lass deine Träume erblühen. Und das zweite sehr helle Bild - New York zwischen den Wolken.

Die Schwester interessierte sich für relativ einfache, aber prägnante Schilder, die sie über dem Bett in der Wohnung hängen lassen möchte.


Mamka dostala jako překvapení koně na poušti. Vybírala jsem asi mezi 5 motivy. Do ložnice se skvěle hodí. Pro sebe jsem ještě zvolila typicky ženský fashion nápis, Prada Marfa. Pro oba obrazy jsem zvolila zlaté rámy, které se více k motivům hodí. 

Mom got a horse in the desert as a surprise. I watched on 5 motifs. But this one is great for the bedroom. For myself, I chose a typically female fashion inscription, Prada Marfa. For both paintings, I chose gold frames that are more suitable for the motifs.

Mama hat als Überraschung ein Pferd in der Wüste bekommen. Ich habe mir 5 Motive angeschaut. Aber dieser ist toll für das Schlafzimmer. Für mich selbst habe ich eine typisch weibliche Modeaufschrift gewählt, Prada Marfa. Für beide Bilder habe ich Goldrahmen gewählt, die besser zu den Motiven passen.

Pokud vás obrazy oslovily, můžete využít 50%  osobní slevový kód  SMTH50 platný od 13. 08. - 17. 08. 2021 (neplatí pro kategorii Kolekce umělců a neplatí pro rámečky)

If the paintings appealed to you, you can use the 50% personal discount code SMTH35 valid from .  - 13.08. -  17. 08. 2021 (does not apply to the category Artists' Collections and does not apply to frames) 

Wenn Ihnen die Gemälde gefallen haben, können Sie den % persönlichen Rabattcode SMTH35 verwenden, gültig vom 13. 08. 2021. - 17. 08. 2021 (gilt nicht für die Kategorie Künstlersammlungen und gilt nicht für Rahmen) .

19 komentářů:

  1. Everything looks so wonderful!

    OdpovědětVymazat
  2. Přijde mi, že přesně tyhle obrazy má doma snad každá insta a blog girl. Nebo aspoň je vídám všude na insta a už je to jak přes kopírák. Všichni mají obrazy moře, Prady, růžových kytiček, hygge nebo nějakého nápisu s kávou. :D Já nevím no. Jako je to pěkný, ale nepotřebuju mít nutně doma to, co mají všichni. :D :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nádhera, nádhera, nádhera! :)

    Petra z FRENCHSTYLE | Sleduj ma aj na Instagrame

    OdpovědětVymazat
  4. Ahojky :)
    Taky mě oslovili s touto spoluprací, už jen čekám na balíček :)
    Je takové pestré, jak článek píšeš i v angličtině a němčině. :)
    Je psaný sice jednoduše... teda v té češtině. Napsat to v jiném jazyce bych takto nedokázala už. :D

    OdpovědětVymazat
  5. Vybrala sis moc hezky :) už jsem dlouho nebyla u moře (poprvé a naposledy v roce 2009), těším se, až tam zase pojedu. Snad dřív než za 12 let :D
    Leník

    OdpovědětVymazat
  6. To je nádhera 😍😍 budou vypadat krásně!

    OdpovědětVymazat
  7. Vybraly jste si krásné kousky. Můj favorit je asi ten s nápisem "hygge". Obrazy umí skvěle doladit atmosféru v bytě :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  8. Hezké obrazy, Kate, ty krajiny s mořem a horami se mi líbí :)

    OdpovědětVymazat
  9. Vybrala sis pěkné motivy, moc se mi líbí ten dovolenkový mood :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  10. To je krásne. Ja som si nakúpila v Jysku také rámy a obrázky ale ešte sú zabalené.

    my blog DISCOVERINGGLAM

    OdpovědětVymazat
  11. So inspiring! Thanks for sharing.

    Infinitely Posh

    OdpovědětVymazat
  12. hello dear!
    You chose beautiful posters :) I recently ordered one myself. I like to have such decorations in my home :) inspirational post!
    Greetings from Poland!

    OdpovědětVymazat
  13. Hezké, také jsem nedávno vybrala a těch motivů, to je vždy tak těžké vybrat!

    OdpovědětVymazat
  14. Moc se mi líbí všechny, strašně se těším až se dodělá byt a budu moct nakupovat!:D

    OdpovědětVymazat