...: srovnání tonikum/ comparison tonics

sobota 9. ledna 2016

srovnání tonikum/ comparison tonics

Dnešní článek je pro mě tak trochu netypický a hlavně mé poprvé ve srovnávání produktů. Jak jste si mohli všimnout dostala jsem k Vánocům opravdu hodně kosmetiky a tak jsem si řekla, že zkusím toho využít a začlenit postupně recenze, nebo spíše taková srovnání. Doufám, že se vám článek bude líbit, ale určitě čekejte postupné zlepšování. ;)

Do dnešního srovnávání jsem zvolila dvě tonika, první je od Garnieru a druhé od Clean and Clear.

English:
Hi guys today I have for you comparing two products - two tonics. One of them is by Garnier and the second is by Clean and Clear. 



Tonikum od Garnieru jsem si koupila již před Vánoci a to už po několikáté, protože jsem s ním a celkově s výrobky od Ganier spokojená. 
Tonikum mi nevoní ani nezapáchá, ale určitě jeho "vůně" je pronikavá. Pokožku nedráždí a nezanechává mastný filtr. Na pupínkách štípe, což je asi běžné, vzhledem k tomu, že obsahuje alcohol. 

This tonic I have bought before Christmas and I buy this product regularly. I have any problems with this, is good for my face, I don't have a greasy  face after using this product. But I do not think it would fight the blackheads.

*VYSUŠUJE NEDOKONALOSTI - řekla bych, že ano
*STAHUJE PÓRY - vyditelného stažení jsem si nevšimla
*ZMATŇUJE PLEŤ - ano

Tonikum od Clean and Clear jsem dostala k Vánocům a používám ho na střídačku s tím od Garnieru.
Jeho "vůně" je stejná jako u Garnieru, na pupínkách taktéž štípe, ale pokožku nedráždí, připadá mi oproti Garnieru o trošičku mastnější. 

This tonics by Clean and Clear I got for Christmas by my mom and it is my first experience with this. I like it, but I have more greasy face it comparison with garnier. But I think that it´s better in fight with blackheads.

*PROTI ČERNÝM TEČKÁM -  oproti Garnieru mi připadá, že černý tečky mizí více
*ODSTRAŇUJE MASTNOTU, ČÁSTEČKY ATD... no upřimně nevím, ale lehce mastí
*ČISTÁ, JASNÁ A OSVĚŽENÁ POKOŽKA - čistá trochu, jasná trochu osvěžená určitě

Pokud bych si měla zvolit mezi těmito dvěma výrobky vybrala bych si opět Garnier, protože jsem na něj zvyklá a nevadí mi, Garnier je pro mě spolehlivou značkou, jen ne vždy nejlevnější. Avšak druhé tonikum bych si klidně také zakoupila, nepřijde mi jako propadák, z mého hlediska se skoro s tím od Garnieru rovnají. 

If I had to choose one of these products, I would choose again Garnier, because I am accustomed on this product and Garnies is for me solid brand.

9 komentářů:

  1. Ooo they look so pretty! thanks for sharing. Do you want to support each others blog by following each other? Please let me know so I can follow you right back:)

    xoxo
    www.theclosetelf.com

    OdpovědětVymazat
  2. great products!

    http://www.thefashionprincess.it/

    OdpovědětVymazat
  3. škoda, že jsi nepřipsala k produktům jejich ceny. Tonikum od garnieru bych ráda vyzkoušela, slyšela jsem na něj dobré ohlasy.

    Mám nový blog, budu ráda když na něj zavítáš a zanecháš třeba komentář, zlobit se nebudu ani za odběr přes GFC :D :) -> fancy-ss.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za poznámku. U toho clean and clear vůbec nemám ponětí o ceně, protože jsem to dostala od mamky a ten Garnier si také přesně nepamatuji, ale myslím, že stojí něco kolem 80Kč. Teď nevím jestli v akci, nebo normálně. :) Určitě ho zkus, Garnier má skvělé produkty.

      Na blog se určitě mrknu ;)

      Vymazat