...: Tělová mléka/ body milks

neděle 24. ledna 2016

Tělová mléka/ body milks

Ahojte, jak užíváte víkendu? Také hrozně chápete ty teplotní rozdíly venku? Chvíli kolem -15, pak kolem -5 a sněží, najednou prší a ejhle je nad nulou :D Člověk aby z toho zblnul, že? Naštěstí, nebo spíš při mé smůle ven nechodím a snažím se něco natlouct do hlavy na zítřejší zkoušku...No moc to nejde, co Vám budu vyprávět... v televizi filmy, doma pohoda, večer všichni někde. Člověk nechce sedět jen doma na pr... zadku a šprtat. Ale co mu zbude. Jak se říká, bez práce nejsou koláče a to platí i ve škole. Jinak dneska asi do kina na Lídu Baarovou (píše se to tak ne? :D). Byl jste někdo? 

 ENGLISH:
Hi guys what is your weekend? Also you do not understand the differences in temperature in outside? For a short time it is around minus fifteen, after it is around minus five, and then suddenly it's snowing and raining is around zero. It crazy, is it? Unfortunately I don´t go outside, because I have to learn for exam.
 
To vše z mého krátkého úvodu a hurá k věci, dneska mám pro vás další recenzi, nebo spíše takové srovnání. Tentokrát jsem zvolila tělová mléka, které mám tři a používám je všechny hezky na střídačku. První, které uvidíte bude od Garnieru, další dvě jsou od Nivea. K produktům Vám připíšu i orientační ceny z internetu společně s odkazy, odkud ty ceny jsou. Já sama si mléka nekupovala, takže jejich hodnotu úplně neznám.

Today I do have for you review on three body milks. The first from them is by Garnier and the second and third are by Nivea. I don´t know prices of this products, so I write prices from internet with web pages.

1. Garnier - REGENERAČNÍ TĚLOVÉ MLÉKO
Toto mléko je určeno pro velmi suchou pokožku, kterou má vyživovat a regenerovat do hloubky. Já osobně mám spíše smíšenou pleť, ale když mlékem promažu sušší místa, působí... cca po dvou dnech mám pokožku opět dobrou. 
Toto mléko mám ze všech tří nejraději, kvůli oblíbenosti značky a také kvůli vůni. Mléko je mastnější ale díky tomu, že se rychle vstřebává, není pokožka mastná příliš dlouho. Ze všech tří mlék se roztírá nejlépe, je nejméně tekuté.

1. Garnier - Repairing Care 
This milk is the best for me, beacuse of smell, fast absorption and good regeneration of skin.This  is the least liquid milk.
  

Orientační cena je cca od 80 do 160 korun. Najdete například ZDE.
The price is aroun 80-160 CZE. For example HERE

2. Nivea - LEHKÉ TĚLOVÉ MLÉKO
Toto tělové mléko je určeno pro normální až suchou pokožku. Na suchá místa zabírá rozhodně pomaleji než mléko od Garnieru. Je  méně olejovitější avšak je nejtekutější. Vůně je opět velmi příjemná, ne moc výrazná, ale mě osobně více voní předchozí.  I když můj nejoblíbenější je Garnier, výrobky od Nivei též vyhledávám a využívám s oblibou. 

This body milk is for normal and dry skin. It contains less oil but is the most liquid than other milks. The smell is fine. 


Cena se pohybuje mezi 99 - 160 Kč. Naleznete například zde.
The price is aroun 99 - 160 CZE. For example it is HERE.

3.Nivea - TĚLOVÉ MLÉKO - ANGEL STAR
 Tělové mléko je určeno pro smíšenou pokožku slibuje rovnoměrnou hydrataci, vláčnost a hlavně příjemný pocit na těle po celý den.S hydratací pokožky a vláčností jsem spokojená, ale úpřimně, po kterém krému máte příjemný pocit celý den? :D Já ho po pár hodinách necítím... 
Vůně je opět velice příjemná a malinová. Stejně jak obal je mléko zbarveno do růžova. Mléko mi nepřijde, že by zanechávala nějak moc olejové stopy, roztírá se dobře a při nánosu na pokožku vypadá tak trochu jak jogurt.  

This milk is for mixed skin. It promises uniform hydration, soft and good feeling for a whole day - it´s not true. But I am satisfied with hydration and soft. The smell is very good. You can smell raspberries. The colour of milk is pink and it looks like a yogurt.


Cena výrobku se pohybuje opět cca od 99-160 Kč a toto mléko nalezne například ZDE.
The price for this is aroun 99-160 CZE and for example it is HERE.

 1. NIVEA ANGEL STAR, 2. NIVEA EXPRESS HYDRATION (lehké tělové mléko), 3. GARNIER REPAIRING CARE

6 komentářů:

  1. Nepoznám ani jedno, možno nejaké vyskúšam :)

    http://nicolland.blogspot.co.at

    OdpovědětVymazat
  2. To červené od Garnieru mám moc ráda, je opravdu skvělé na suchou pokožku :) A ať ti dobře dopadnou zkoušky :)

    OdpovědětVymazat
  3. vôňa Angel Star je pre mňa úplne božská! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nevoní špatně, ale pro mě top garnir. Každopádně každému voní věci jinak :3

      Vymazat