...: Novinky v rámci zdravých pochutin/ news about healthy snack

úterý 20. listopadu 2018

Novinky v rámci zdravých pochutin/ news about healthy snack

Pěkný den, vzpomínáte si na můj článek o indické pochutině, která je nazývána ČÁT ČAPAT? Ne? Tak si ho pojďme lehce připomenout a rozšířit si povědomí o novinkách v rámci zdravých pochutit.
Čát Čapat je pochoutka vyrobená ze směsi luštěnin, cizrnové mouky a indického koření, svým složením a výtečnou chutí je vhodná do polívek, ke kávě, vínu, čaji, či pivu, lze ji tedy označit za zdravou variantu na místo bramborových lupínků
Kromě základní směsi Čát Čapat jsem v posledním testovacím balíčků také dostala, Čát Čapat s chilli, s pikantním kořením a s extra čili, takže i milovníci ostrého si určitě přijdou na své. 

Hi I wish u nice day. Do you remember for my post about indian snacks, which is called Čát Čapat? No? So let me write a few basic information again and in addition I write you about news by Čát Čapat. 
Čát Čapat is snack which is made from legumes, chickpea flour and indian spice and because of amazing taste it is suitable to soup, with coffee, wine, tea or beer, it is like a healthy variant of potato chips.
Besides the basic mixture Čát Čapat, I also received a mixture Čát Čapat with chili, spicy spices and a mixture of extra hot.

Za sebe mohu také doporučit cizrnové kuličky (aktuálně nudličky - kuličky se již nevyrábí), které mi chutnaly úplně nejvíc, ty jsou opět  více chutí, a to například sypané kořením a s chilli, nově jsou nudličky i se špenátem.

I can also recommend chickpeas balls (actually noodle). which I absolutely love. Noodle are many flavor (with spicy, with chili or with spinach). 

https://www.vebafood.cz/fotky37795/fotos/_vyr_2179Cat-Capat-spiralky-spenatove-150g-white.jpg
Zdroj: vebafood.cz
Nyní se může Čát Čapat pochlubit i horkou novinkou Haira směsí, která kromě typické cizrnové mouky, luštěnin a koření obsahuje i plátky manga. Koření obsahuje zázvor, pepř, kmín, skořici, papriku, sůl a další... 

Nowadays, Čát Čapat can boast the new Haira mix, which besides typical chickpeas, legumes and spices contains slices of mango. Spices include ginger, pepper, cumin, cinnamon, pepper, salt and more ...
zdroj: vebafood.cz
Aktuálně je pochoutka k dostání i v Brně na ulici Purkyňova 3049/35f, seznam dalších prodejních míst po České republice můžete nalézt ZDE na oficiálních stránkách Čat Čapat. Pokud máte raději objednávky elektronickou cestou, doporučuji se podívat na stránky vebafood.cz, kde jsou všechny produkty k dostání, zde si můžete udělat i celkový přehled o dostupných směsích.
A pro nadšence Vánočních trhů mám ještě jednu skvělou zprávu, v období od 7.12 do16.12.2018, budete mít možnost zakoupit výrobky na Brněnském výstavišti.
Mimochodem, doma mi zbylo ještě pár testovací balíčků, o ně si budete moci zasoutěžit během, ledna nebo února.:)

Currently, the delicacy is also available in Brno on Purkyňova street 3049 / 35f, the list of other sales points in the Czech Republic can be found HERE on the official website of Čat Čapat. If you prefer orders electronically, I suggest you go to vebafood.cz where all the products are available.And for Christmas Market enthusiasts I have another great news, from 7 December to 16 December 2018, you will be able to buy products at the Brno Exhibition Center.

14 komentářů:

  1. Produkty vypadají dobře, zajímalo by mě jak chutnají :))

    OdpovědětVymazat
  2. Ještě jsem nikdy nic podobného nejedla, ale může to být dobré. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. love it! <3
    I am following you and invite you to me
    https://milentry-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Nikdy jsem o něčem takovém ani neslyšela, ale zajímala by mě chuť všech těch produktů ☺️

    OdpovědětVymazat
  5. To vypadá dobře, vůbec nevím že tohle existuje. Až na to narazím, tak bych si to ráda koupila abych ochutnala.

    OdpovědětVymazat
  6. Nikdy jsem nic podobného neměla, ale vypadá to opravdu dobře. :) Určitě někdy zkusím!

    OdpovědětVymazat
  7. Tohle už jsem asi 2x chutnala a bohužel mé chuťové buňky na to nejsou :D
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  8. Já jsem je právě ochutnala na Vánočních trzích v Brně a moc mi tahle směs zachutnala :) Alternativa k chipsům k televizi :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  9. Musím nějaké zkusit. Tohle je pro mě novinka.

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat