...: Amfiteátr/Amphitheater photo shooting

neděle 20. června 2021

Amfiteátr/Amphitheater photo shooting

Kdo byl někdy v Jihlavě určitě zná oblast zvanou a připomínající Amfiteátr. Místo, kde se již mnoho let pořádají festivaly a venkovní koncerty. Oblast uprostřed města a zároveň v přírodě u téměř přilehlé zoologické zahrady. A právě zde probíhalo moje další módní focení. Tentokrát jsem navázala spolupráci s fotografem z Chotěboře, který se zaměřuje na focení koncertů, festivalů, párové focení, těhotenské focení, portrétové a další. 

Anyone who has ever been to Jihlava certainly knows an area called and reminiscent of the Amphitheater. A place where festivals and outdoor concerts have been held for many years. An area in the middle of the city and at the same time in nature near the almost adjacent zoo. And this is where my next fashion photo shoot took place. This time I established cooperation with a photographer from Chotěboř, who focuses on photographing concerts, festivals, couple photography, pregnancy photography, portrait photography and more. 

Jeder, der schon einmal in Jihlava war, kennt sicherlich eine Gegend, die Amphitheater heißt und an sie erinnert. Ein Ort, an dem seit vielen Jahren Festivals und Open-Air-Konzerte stattfinden. Ein Areal mitten in der Stadt und gleichzeitig in der Natur in der Nähe des fast angrenzenden Zoos. Und hier fand mein nächstes Fashion-Fotoshooting statt. Diesmal habe ich eine Zusammenarbeit mit einem Fotografen aus Chotěboř aufgebaut, der sich auf das Fotografieren von Konzerten, Festivals, Paarfotografie, Schwangerschaftsfotografie, Portraitfotografie und mehr spezialisiert hat.

S Petrem jsem se domlouvala několik měsíců skrze jeho instagram. Původně měl v plánu navštívit naše město. Ale po společné domluvě jsme zvolili Jihlavu, která leží téměř na půl cesty nás obou.  

I negotiated with Petr for several months through his instagram. He originally planned to visit our city. But by mutual agreement, we chose Jihlava, which lies almost halfway between the two of us. 

Ich habe mit Petr mehrere Monate über sein Instagram verhandelt. Ursprünglich wollte er unsere Stadt besuchen. Aber im gegenseitigen Einvernehmen haben wir uns für Jihlava entschieden, das fast auf halbem Weg zwischen uns beiden liegt.

I když počasí moc nepřálo, foukal silný, nárazový a studený vítr myslím, že se fotografie povedly a já jsem na sebe hrdá, že jsem opět stála v šatech, i když jsem se třásla zimou. Pro krásu a radost se musí trpět. :) (Ano jsem trochu blázen). Petr byl během focení komunikativní, vtipálek a pohodář. Celkově měl fajn nápady na místa a pózy a hlavně trpělivost, když vlasy kvůli větru nedržely tak jak měly...  

Even though the weather wasn't too good, a strong, gusting and cold wind was blowing, I think the photos are good and I'm proud of myself for standing in my clothes again, even though I was shivering in the cold. Sometimes people have to suffer for beauty and joy. :) (Yes, I'm a little crazy). Petr was communicative, a joker and very fine during the photo shoot. Overall, he had great ideas for places and poses and especially patience, when the hair did not hold as it should due to the wind ...

Auch wenn das Wetter nicht so gut war, ein starkerund kalter Wind wehte, finde ich die Fotos gut und ich bin stolz auf mich, wieder in meinen Klamotten zu stehen, obwohl ich vor Kälte zitterte. Manchmal müssen Menschen für Schönheit und Freude leiden. :) (Ja, ich bin ein bisschen verrückt). Petr war kommunikativ, ein Joker und sehr fein beim Fotoshooting. Insgesamt hatte er tolle Ideen für Orte und Posen und vor allem Geduld.

OUTFIT 1: Dress (new collection): Reserved, shoes: second hand

 OUTFIT 2: Dress: Cropp, shoes: second hand, sunglasses: letnyhit.sk 

OUTFIT 3: Dress: Pepco, jacket: Gate, nylons: Lidl

 

Photo by: (Foto Chotěboř): Petr Klepetko 


Který outfit se vám líbí nejvíce? / Which outfit do you like the most?/ Welches Outfit magst du am liebsten?

12 komentářů:

  1. Nejvíc se mi líbí fotka s bílými šaty, fajn jsou i ty v černém. U té první mi nesedí kombinace růžových šatů, tvých rezavých vlasů a červené rtěnky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Popravdě to červená rtěnka nebyla, trochu fotografie zkreslují, měla jsem hodně výraznou růžovou :)

      Vymazat
  2. So ein Shooting in Kälte ist echt hart und sehr anstrengend. Toll, dass du das so durchgezogen hast und schöne Fotos dabei raus kamen!

    OdpovědětVymazat
  3. V Amfiteátru jsem byla, je to tam moc hezké. Fotky jsou jako vždy nádherné :) moc ti to sluší <3
    Leník

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé to je fajn, že toto místo někdo zná. :) Děkuji moc Leni.

      Vymazat
  4. Mě se teda moc líbí všechny outfity! :) Fakt bych si nedokázala vybrat jeden... Fotky se vám moc povedly, když počasí bylo proti vám :) v Jihlavě jsem byla akorát v Zoo.. :D

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  5. I think wearing skirts will make us feel more charming.

    ombre wigs

    OdpovědětVymazat
  6. Nádherné fotky, ty růžové šaty ti moc sluší. :)

    OdpovědětVymazat