...: Otevírání silncic a OOTD

sobota 2. dubna 2016

Otevírání silncic a OOTD

Jsou to přibližně dva roky zpátky, co jsem poprvé seděla na motorce, kdy mě přítel vzal na první projížďku, která se mi vůbec nelíbila a jemu taky ne, byla jsem na něm přilepená jak klíště a hrozně jsem se bála. Postupně jsem si však zvykla a jízdu na motorce jsem si zamilovala. Když jsme jeli na výlet a jel do zatáček, vítr ve vlasech... paráda. :) V té době jsem se rozhodla, že jednou chci mít tu svoji.... a tento sen stále přetrvává. Možná někdy. ;)
Každopádně už od minulého roku chodíme s kamarádkou a jejím prckem "fandit" na otevírání silnic, které proběhlo i dnes. Malej si to neskutečně užíval a upřimně já taky, i když jsem chvílemi měla husí kůži z toho všeho kolem. A protože mé kamarádky rodiče mají motorku a také se účastnily, plán byl jasný, vyfotím se na motorce! :-D 


I love motorbikes for 2 years. I want my own and because of I am fan of this I went to Opening of road. It was today and because my friend´s parents have a motorbike I left to take a picture on it.




Leather jacket: Primark, Pants: Takko fashion, shoes: Deichmann, T-shirt: Camaieu, sunglasses: Rosmann

Líbí se vám motorky, máte, chcete, jezdíte s přítelem/přítelkyní? :) Pokud budete chtít, pokusím se během dneška, či zítřka dát krátký video z toho na youtube. ;) Odkaz naleznete na blogu nahoře.

5 komentářů: