...: Pěnová nepečená mňamka/ Unbaked cake

sobota 9. dubna 2016

Pěnová nepečená mňamka/ Unbaked cake

 UPOZORNĚNÍ: nezdravé, ale strááááášně dobré!
Na tuto mňamku jsem našla recept na facebooku mé tety, která ho sdílela z této stránky. Kromě toho, že absolutně miluji cokoliv sladkého s pudinkem, mě na této buchtě lákala doba přípravy. Deset minut? Jen? To je super, co myslíte? ;)

Unhealthy but so tasty <3

Ingredience: 
500 ml smetany na vaření; 500 ml mléka; 2 balíčky pudink bez vaření (čokoládový, vanilkový); 2 balíčky vanilkový cukr; 5 lžic krupicový cukr; světlé bebe sušenky; mléko na namočení sušenek; hořká čokoláda na ozdobu

Ingrediens:
500ml cream for cooking; 500ml milk; 2 packets of pudding without cooking (chocolate, vanilla); 2 packets vanilla sugar; 5 tablespoon of semolina sugar; Bebe biscuits; milk for biscuits; dark chocolate
Postup:Smetanu, mléko, pudinky a cukry smícháme dohromady a pomoci mixéru vyšleháme hustou pěnu (cca 5 minut šlehání). Bebe sušenky namočíme do mléka a vyskládáme vedle sebe na plech (21x36 cm). Poté na bebe sušenky dáme vyšlehaný krém a zdobíme nastrouhanou čokoládou. Pro stuhnutí desertu jej dáme přibližně na 30 minut do ledničky.

 Procedure: cream, milk, puddings and sugar and mix together using a mixer whith mixer we whip dense foam (about 5 minutes whipping). Bebe biscuits soak in milk and to put  on a baking sheet (21x36 cm). Then, bebe biscuits we put whipped cream and garnish with grated chocolate. After this we put it about 30 minutes to the refrigerator.


Vyhovuje vám spíše tento styl psaní u ingrediencí, nebo když to píšu pod sebe?



5 komentářů:

  1. Jeeeee, to je mňamkaaa. Hned bych si dala. Musí to být výborné, miluji cokoliv s pudingem. :-) A piš to tak, jak ti to vyhovuje. Mě to nevadí, i když je to napsané v řádku. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobře děkuji, za odpoveď, jsem ráda, že to nevadí. :) A je to výborné.

      Vymazat