...: WISHLIST ROSEGAL

pondělí 24. dubna 2017

WISHLIST ROSEGAL

 
Ahoj všichni, jak se dneska máte? Já mám pocit, že s novým týdnem přišlo spousta povinností a na zábavu mi už moc času nezbude, ale to se podá, stačí zmáknout čtvrteční zápočťák z angliny a budu na chvíli zase jen pro vás tady na blogu. Teda, alespoň doufám, když už mám praxe za sebou a jsem víc doma...:) 
V dnešním článku vám jen zrychleně představím pár kousků z mého nového wishlistu na Rosegalu. :) Doufám, že se vám bude líbit a teď hurá na to... 
  
Hi everybody, how are you today? I have feel that with start of new week I have many obligations and I have no time for funny. But after test which I write at thursday I will have more time for you and my blog. I hope.:) Today I want show you my post with new wishlist from Rosegal, I hopet that you will like it. 

 První věc, která mě zaujala a ještě ji doma nemá je proužkovaná košile. Myslím si, že dobře padnoucí košile je takový must have kousek a měla by být v každém šatníku, i když bílá je bílá, zaujala mě právě tato bílo proužkatá, jen nevím jestli bych raději šaty, nebo kratší běžnou verzi. Co myslíte? :)  

The first thing which I like and I have not it at home is striped blouse. I think that this blouse is basic piece and must have piece for everybody and this is non typically and amazing because of stripes. What do you think? What is better short type or long?

Dalším kouskem, který mě zaujal je černé krajkové pidi tílko, nebo podprsenka, či bandaeu, které mi některé z vás doporučily v článku s bílou blůzkou. :) Přemýšlela jsem i nad bílou, ale když já tu černou mám tak ráda...

Next piece which I like is this small top or crop top which looks like a bra. I don´t have similar thing and I like it. It is good under blouse.

Poslední kousek jsou opět šaty. Proč opět? Miluji šaty a líbí se mi strašně moc druhů, každé jsou vhodné pro jinou příležitost a tak proč nemít další a navíc tak krásné, jemné, no prostě nádherné?:)

The last one is again dress. Why dress? Because I love every dress. ! And this dress is amazing, cute, elegant and so on...

By the way I like also white dress from Rosegal, if you want you check this. :)

17 komentářů:

  1. Mně se moc líbí košilové šaty, určitě je v létě využiješ víc jak košili :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš pravdu.:) Navíc se léto už pomalu blíží <3

      Vymazat
  2. Mně se víc líbí tedy ta košile proužkovaná než ty šaty..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se líbí oboje právě, ale košile má možná lepší ty proužky...

      Vymazat
  3. Košilové šaty jsou super! Já jsem si je letos fakt oblíbila, ale ještě nebylo tolik šancí je nosit! Navíc tyhle proužkované se dají skloubit s nějakou pěknou, výraznější kabelkou :)
    Růžové šatičky jsou taky pěkné! Romantické :)
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dovedla bych si k nim představit červenou, mám ji celkem ráda... jen si ji musím pořídit :-D

      Vymazat
  4. Já bych zvolila tu delší verzi, jako šaty :)

    OdpovědětVymazat
  5. Podobné košeľové šaty si plánujem kúpiť, sú krásne ♥

    OdpovědětVymazat
  6. Všechny věci se mi líbí :) prožkovanou košili mám zrovna objednanou z Vinted, chci si na ni něco vyšít :)

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  7. tak to může být pěkné :) ty výšivky teď hodně letí :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tie košele sú krásne, teraz sa strašne nosia :) Tak isto sa mi páči aj tá bralletka, tých nie je nikdy dosť a tak úžasne sa dajú zladiť!

    www.frenchstyle.eu

    OdpovědětVymazat
  9. Čierny bralet vyzerá krásne :)

    OdpovědětVymazat