...: Formální šaty z Austrálie/ Formal dress Australia

středa 28. června 2017

Formální šaty z Austrálie/ Formal dress Australia



Ahoj všichni dnes bych vám chtěla představit eshop, který se zabývá prodejem luxusním formálních šatů z Austrálie.
Na eshopu naleznete šaty různého typu, dlouhé, krátké, šaty s odhalenými zády, šaty zvýrazňující a odhalující ženské křivky, šaty, které jsou hitem pro rok 2017 a také plus size šaty a můžete si vybrat hned z několika různých typů, či značek a barev: červené, bílé – vhodné jako svatební šaty, modré, růžové, fialové a také černé barvy. Právě dnes se budu takovými šaty zabývat. 
 Hi today I write about e-shop which is called formal dress Australia , which sells formal dress.
On e-shop you can find every type of dress:  long dresses, short dresses, backless formal dresses, mermaid dresses and dresses 2017 and also plus size dresses and you can choose from many brands and colours: red, white – it is suitable for bride, blue, pink, purple and also black… And today I want show you black dress which I like.
 

O černé se říká spousta věcí, zeštíhluje, je tajemná, mystická, elegantní a hodí se snad pro každou příležitost, pro plesy, nóbl večírky, filmové festivaly – jako je třeba ten v Česku v Karlových Varech, pro charitativní akce, ale i pro svatby. Pamatujete si Avril Lavigne a její svatební šaty? Právě ona zvolila černé šaty pro její druhou svatbu. Šokovala? Ano, ale rozhodně byla originální…

Black is my favourite colour, it is mystical and magic. Maybe you know that black is also slimming colour.
Blackformal dresses are suitable for every occasion. You can wear it for luxury night party, for film festival, for charity event, for ball or you can choose it for theatre.

But black dresses are suitable for bride. If you know singer Avril Lavigne you know that she has wedding ceremonial in black dress.  Shocked you? Yes, but she was so original. I think that black wedding dress is modern in this time. 
 
HERE
HERE
  












                                                                  
 Nyní bych vám ráda popsala a ukázala pár šatů, které mě zaujaly na eshopu, jako milovník černé jsem měla docela problém vybrat, ale nakonec jsem vybrala, ty které mě zaujaly nejvíce.

Now I show you my favourite examples of amazing black dresses.
 
První šaty, které se mi zalíbily, jsou podobné šatům, které na sobě Blake Lively. Jak můžete vidět, jsou to dlouhé šifonové šaty s výstřihem do V, sukně je tvořená částečně krajkou a stejně tak i dlouhé rukávy. Vzadu u šatů je zip. Jinak tento trend průsvitných šatů a triček je pro toto léto docela must have.

The first one which I like is similar like a Blakes Lively dress. You see that this is long chiffon dress with v neck and with lace long sleeves and long lace skirt. On the back is a zipper. I think that this piece is one of trends for year 2017, because it is a little bit transparent.
 
HERE


Na dalším obrázku můžete vidět šaty, které se podle mého názoru úplně hodí na červený koberec, líbí se mi na nich světlejší sukně a černý top s véčkovým dekoltem. 
On the second picture you can see dress which is typical for red carpet. I like black top and light – coloured skirt and it has v – neck. 

HERE
Šaty, které vidíte níže, se řadí mezi krátké šaty a jednoznačně jsou úžasné, tento styl se mi strašně líbí. A jsou to přesně ty šaty, které bych si dokázala představit na nějakou luxusnější večerní párty. 

The third dress is one of short dresses and it is my most favourite dress, it is amazing and absolutely perfect. I think that this dress is suitable for luxury night party. 
HERE

Poslední šaty, které můžete vidět, jsou z kategorie plus size… 

In the end I would like to show you one of plus size dress which I love. 
HERE

 Máte rády černé šaty? 
Do you like black dresses?

2 komentáře:

  1. Černá je klasika, až se stydím, že žádné černé šaty ve skříni nemám :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Miluju černou. Z těchto šatů se mi asi nejvíce líbily ty s tou světlejší sukní.:)
    Blog na zabití

    OdpovědětVymazat