...: Středa večer. / Wednesday night.

čtvrtek 27. července 2017

Středa večer. / Wednesday night.

Je středeční večer - nebo noc? Jsem doma sama, sedím u televize a dívám se na Sex ve městě. Viděla jsem to už tolikrát a stejně mě to asi nikdy nepřestane bavit, tak trochu "to vše" chápu... Přemýšlela jsem nad filmem, měla jsem to na nějaké ptákovině, která by mě nejspíš v období základky, možná počátku gymplu ještě hrozně bavila... takový ten film o ničem a párty.

It´s wednesday night. I am alone at home and I am sitting at TV and I am watching on Sex in the city. I saw this many times, but I still like it. I am thinking about film, on next program is American film for teens, but I am rather watching on Sex in the city.
blouse: Orsay; Handbag: Zaful


Pomalu se blíží 11 a vím, že bych měla jít spát. Vlastně chci jít spát, ale usnu? Zažila jsem docela fajn den, přes moje malé kuchtění - chápejte rychlovky, pokec s kámoškami u kofoli až relax ve vaně. Možná ta vana mě probrala, nebo dvě kávy mi konečně vlezly do hlavy? Těžko říct...

It is eleven o'clock and I should go to bed, but I am not so tired. I spend nice day with my friends, I cook, I have relax in bath and I have 2 coffe, maybe therefore I am not tired now.
Ačkoliv jsem měla předchozí dva dny tak trochu depresi kvůli počasí, dnes jsem se lehce probrala. Dokonce jsem se i vyfikla a vytáhla moji oblíbenou halenku z Orsay... Je moje oblíbená, ale nenosím ji příliš často. Když je teplo jde na ní vidět každý flek. Doufám, že všichni víte, co mám na mysli. Když je zima, je mi zima i v halence, asi všechny víme, že halenka moc nezahřeje. Dnes bylo ideální počasí na ní. Při té příležitosti jsem vytáhla i novou kabelku ze Zafulu, ani jsem si neuvědomila, jak se bude k této halence hodit. Lehce jiný odstín nevadí, je perfektní.

 Last two days I had depression because of bad weather and today I am ready. I have mood for fashion so I take my favourite blouse from Orsay. It is nice blouse, but in hot weather I sweat in this and when it is cold, I am cold... this weather is good for it. With my blouse I take my new handbag from Zaful. It has similar colour like a blouse, so it is good combination.
Díky této kombinaci jsem sklidila i pochvalu.:) Převážně na kabelku. Líbí se vám? 
Jinak mám pro vás kód na Zaful na 10% slevu:  Zafulxie10

 My friends like my new bag and you??? Otherwise I have for you code fo 10% on ZafulZafulxie10

♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒

*Až tento článek vyjde bude nejspíš zítřek. Bude čtvrtek.:)/ You will see this post on thursday.


17 komentářů:

  1. Vůbec se nedivím, že jsi sklidila pochvalu. Také bych ti určitě kabelku pochválila, kdybych tě s ní viděla. Je opravdu krásná! :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. Kabelka je moc pěkná a ráda bych viděla nějaké outfitové fotky! BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě budou, ale pro zatím mám nafoceno mraky outfitů jiných, jen nevím, kdy je všechny přidám :-D zjistila jsem, že mám ještě něco i z jara a nechci přidávat jen outfity. Každopádně super nápad. :) Třeba to bude za chvíli a třeba dýl, ale určitě se k tomu dostnu.

      Vymazat
  3. Opravdu moc krásná kabelka a hrozně pěkně napsaný článek:).

    http://windypinkstyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Ta kabelka je úžasná ♥ a moc hezky napsaný článek :)
    Petra | www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Kabelka vypadá skvěle. :) A halenka bude určo taky super, i když z ní není moc vidět. :) A Sex ve městě miluju.

    OdpovědětVymazat
  6. Přesně takovou kabelku potřebuji v černé barvě :)

    OdpovědětVymazat
  7. Great review! Love your bag!
    Would you like to follow each other? Follow me on Blog and Google+ and I'll follow you back!
    www.recklessdiary.ru

    OdpovědětVymazat
  8. Halenka i kabelka se mi líbí. Určitě přidej fotky outfitu :-) Jo a mimochodem jsi mě inspirovala při koupi plavek :-) takové ty barevné s afro vzorem a proužky ve výstřihu.

    OdpovědětVymazat