...: Zklamání/ Dissapointmen

středa 16. srpna 2017

Zklamání/ Dissapointmen

Asi nebudu první ani poslední, která zažila zklamání. Zklamání nás doprovází celý život a je třeba s ním žít a vyrovnat se s ním. I když být zklamán zabolí. Zabolí, když něco očekáváte a ono to je vlastně úplně jinak, než jste si představovali. Třeba jako dnes, měla jsem jet na výlet, na který se těším pomalu dva měsíce. Měla to být nákupní terapie. Nevím proč, ale nákupy mě vždy alespoň na chvíli dostanou z toho, co mě tíží už nějaký ten pátek. Jak mám kolem sebe hadry na okamžik zapomenu a užívám si přehrabováni. 

I am not  first and I am not last which who was dissapoint. Dissapointmens are with us all our life and we have to live with them. Dissapointmen hurts . It hurts when you wait for something and it is not  like your dream. Today I can go on shopping trip. Shopping is for me great therapy.
ZAFUL

Bohužel tento výlet nevyšel, nebyla jsem jediná, která tak moc po nákupech toužila... nezbylo na mě místo a tak sedím doma, hezky jsem se namalovala a nafotila vám s novými mini šaty. Jo a taky jsem se snažila když už hezky namalovat... No jo, občas to prostě nevyjde, tak jak jsme si plánovaly. Mrzí mě to? Mrzí! Ale co nadělám. Prostě nezbude nic jiného než se s tím vyrovnat jako vždy a snažit se posunout myšlenky jinam a orientovat se na jinou činnost, i když nebude pro mě zrovna takovou terapií... Naštěstí u některých věcí to funguje, pak jsou takové u kterých ne a o nich třeba příště.

I don´t go to trip, because in car was not place for me. I enjoyed for it a two months and I don´t go...So I am sitting still at home and I take a this mini dress from Zaful and I do my makeup.. Sometimes my dream can not be realised but what.. I have to my thoughs concentrate on other things. 

Šaty mám ze Zafulu. Jsou to opravdu mini šaty. Když jsem je objednávala věděla jsem, že jsou dost krátké, nicméně po vyzkoušení se na ně tak úplně necítím. Takhle vypadají dobře a nic nejde vidět, ale stačí krok do schodu a vylezla by celá.... Proto je dost často, vlastně pořád oblékám s leginy a vypadá to docela dobře, jako tunika. :) Bohužel leginy jsou ve špíně a tak šaty můžete vidět v celé své kráse bez nich. 

Dress are from Zaful and it is really mini. I don´t feel for this dress so I take it with leggins and it looks like a tunic.  Now I have dirty leggins si I don´t take it.

Jakým způsobem se vyrovnáváte se zklamáním? Líbí se vám šaty? / Do you like this dress?  

Code for Zaful:  Zafulxie10 

3 komentáře:

  1. I also get a bit bummed when a dress turns out to be too short, but as you said, it can be worn as a tunic. :D


    http://www.couture-case.com

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné šaty, škoda že jsou moc krátké ale s těmi legínami to může být fajn. Jak se vyrovnávám se zklamáním? Snažím se najít a vymyslet něco co překoná to zklamání. V tvém případě, když bych nemohla jet někam na výlet kvůli tomu že mě někdo nevzal, naplánovala bych si to na jindy a jela bych klidně sama :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Šaty se mi líbí, ale opravdu jsou celkem dost mini.. Možná by bylo hezký udělat z šatů top a zastrčit si ho třeba do sukně :) To je vždycky pro mě nejhorší, když se na něco dlouhou dobu těším a pak to nevyjde, ale nákupů si ještě určitě užiješ spoustu :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat