...: Kam se jít koupat v zimě? / swimming in cold weather

úterý 26. září 2017

Kam se jít koupat v zimě? / swimming in cold weather

Jelikož mi nedávno přišly nové plavky, nebo spíš spodek ze Zafulu a plavky pro mamču z Rosegalu a nechci vám tu psát pouze o plavkách, když se nedá venku koupat, rozhodla jsem se vám dát menší typy, jak využít plavky v zimním či podzimním období. V době, kdy by vám venku umrzl zadek. :-D 
Možná některá místa znáte a nebudou pro vás přínosem, možná je neznáte a přínosem budou, tak či onak, dneska vám dám typy, kde se můžete vykoupat, jít do sauny, či vířivky. Nebude toho příliš, budou to místa, která jsem sama dříve, či v poslední době navštívila a většinu fotek, tedy kromě dvou použiji z internetových stránek. :)
Hi I got blue swimsuit from Rosegal and underpants from Zaful. And because weather is so cold I decided that I will write about types of wellness and swimming centers.

Blue swimsuit: Rosegal; underpants: Zaful
První místo, které jsem navštívila před několika týdny je welness centrum Infinit maximus v Brně. Jedná se o centrum s bazény, whirpoolem, vodním jezírkem a především různými saunami. Cena se pohybuje nad 300 korun za hodinu a půl, ale za ten luxus se to opravdu vyplatí.:)

The first place I visited recently. It is welness center Ifinit maximus in Brno. It is center with swimming pools, whirpools, small lake and saunas. The price was high. It is around 300CZK. But you pay for luxus.
Infinit maximus

Další místo je Laguna Třebíč, kterou navštěvuji asi nejčastěji. Uvnitř se nachází plavecký bazén a aquapark. Dále lze si zaplavat v bazénu se slanou vodou a využít welness. Ten je momentálně uzavřený, protože se rozšiřuje o další sauny. Doporučuji saunové rituály  a to tedy i u předešlého typu. Můžete cítit nejrůznější vůně, některé vám dodají energii, některé třeba protáhnou. 

Next place is Laguna in Třebíč. I often visit this place. Inside are swimming pools, aquapark, swimming pool with salt water and wellness. But wellnes is now closed. It will be open this week on sunday.
Laguna
Dále bych vám chtěla dát typ na privátní vířivku se saunami v hotelu Avanti v Brně. Zde si můžete užít romantiky a pohody ve dvou. Relaxovat a být především nerušeni. Já jsem dřív kupovala voucher na slevomatu, který se pohyboval v rozmezí od 1000 do 1500. A takových vířivek na slevomatu můžete najít víc. ;)

This place is in hotel Avanti. You can use private sauna and private whirlpool. The price is between 1000 - 1500 CZK. It is ideal for pair.
Avanti
Dalším typem je aquapark v Jihlavě. Uvnitř jsem byla naposledy jako dítě a venku před rokem. Nejsem si jistá, jak to teď vypadá uvnitř, ale venku v té době nic moc.

This place which is called Vodní ráj is located in Jihlava and I visited it when I was child. But last year I was in outside pools and it was not good. 
Vodní ráj
A poslední typ je Aquland Moravia. Cena je sice vyšší, ale pokud opět vychytáte slevu na slevomatu, můžete si užít celodenního koupání a dovádění za příjemné penízky. Jak asi mnozí víte v Aqulandu se nachází jak bazény, tak welness, tak atrakce - nejrůznější tobogány, tak venkovní bazén. Doporučuji U-rampu. Za mě boží.!:)
And the last type is Aqualand Moravia. The price is highest, but you can find special vouchers with discount.
There are swimming pools, whirlpools, wellness and toboggans. I recommend U wave. 
Přidat popisek


13 komentářů:

  1. Miluji takové místa a velmi ráda tam chodím. V Jihlavě jsem už taky byla a moc se mi tam líbilo. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Já se do krytých bazénů ráda chodím koupat i v létě. je tam méně lidí a větší klid :-)

    Začínám objevovat tajemství přírodní dekorativky

    OdpovědětVymazat
  3. Také vyhledávám sauny a podobné "welness" místa a to hlavně v zime. Nevím proč, ale v zimě mě to baví víc :)

    Lenny v Dánsku

    OdpovědětVymazat
  4. Krásne miesta a naozaj skvelé tipy! :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  5. Všechna místa jsou pro mě dost z ruky, ale vypadají fakt skvěle :) My navštěvujeme klasické aquaparky u nás na severu a nejvíc mě baví pára :)

    Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
  6. Tipy jsou to skvělé, ale jsme si jistá, že ani jeden z nich nevyužiju, na koupání nejsem ani během léta, třeba tohle léto jsem plavky na sobě neměla ani jednou.. a vlastně ani to předchozí :D

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  7. super tipy :) do toho brnenského wellnessu možno aj zájdem, potrebujem nejakú inšpiráciu kam chodiť užívať voľný čas ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  8. Super článek, takové tipy se vždy hodí. Infinit mám moc ráda :-)
    Ennepenne.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Ja doporucuji vyuzit nejakeho slevoveho portalu a odjet nekam do termalu nebo wellness. Osobne mame v rodine vybornou zkusenost s portalem https://www.animod.cz/ , kde pravidelne jezdime i s detmi pres rok ruzne po cr i zahranici. Vetsinou na vikend.

    OdpovědětVymazat
  10. Nás bavilo jezdit v zimě do wellness, ale nakonec jsme našetřili a udělali si doma zastřešený přelivový bazén s vyhříváním. Co k tomu říct? Snad jen to, že to byla asi nejlepší investice do zahrady. Je to sice nákladnější v tom, že to vytápění něco peněz spolkne, ale na druhou stranu to není nějak zásadní. A když to člověk nepotřebuje mít vytopené na 35 °C, tak se to dá finančně utáhnout. :)

    OdpovědětVymazat