...: Jak dělám radost mamce/ How I make my mommy happy

úterý 3. října 2017

Jak dělám radost mamce/ How I make my mommy happy

Díky blogu a spolupracím s asijským e-shopem se mi naskytla možnost dělat radost nejen sobě novým, originálním, či potřebným oblečením, na které například postrádám penízky, tak i mé rodině. Jak jste si mohli všimnou již v létě jsem začala u mé mamky, na které jste prozatím mohli vidět tílko, či v jednom z článků její plavky. Nyní bych vám chtěla ukázat dvě trička z Gamissu
Na první fotografii můžete vidět první černobílé triko z Gamissu, triko má zeštíhlující střih a navíc se černou nedá nic zkazit. 
Fotografie fotil pro mě taťka (jo zapojuji celou rodinu a podporují mě) a pochází z výletu na zámeček ve Vlkově na Vysočině. 

Thanx my blog and cooperation with e-shops I have  opportunity give some original clothes to my mum. My mum got by me one top and swimsuit and now two t-shirts from Gamiss.On the first photo you can see black and white plus size t-shirt from Gamiss. Btw. photos are by my dad (he supports me) and this place is in Vysočina in Vlkov. You can see castle behind my mum.


t-shirt: Gamiss
Druhé triko z Gamissu jsem bohužel nestihla na mamce nafotit, opět se zkazilo počasí a nakupilo se toho tolik... no o tom vám povím zase jindy. Triko jsem tedy nafotila bez mamky. Střih zeštíhlující bohužel tak úplně nemá, ale kila navíc nepřidává. Mně osobně se na mamce líbí, ale ji samotné triko jako takové moc nezaujalo. Jak se líbí vám?? 

The second t-shirt is also from Gamiss. But because is weather is not nice and I have no time, I took photos of this t-shirt without my mum. 
T-shirt is elastic and plus size. I like it, but my mum does not like it.
Gamiss
Nedávno jsem u jedné blogerky četla typy na plus size oblečení, zajímal by vás článek na toto téma v mém podání? Pokud ano, někdy v budoucnu bych vám napsala článek. :)

3 komentáře:

  1. Trička jsou moc pěkné, ono celkově tyto plus size velikosti se těžko v obchodě shánějí, tak by mě článek určitě zajímal. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. První černobílé triko ji vážně sluší, rozhodně ji kila nepřidává, takže super kousek.

    OdpovědětVymazat