...: ZAFUL ZNOVA/ Zaful again

středa 2. května 2018

ZAFUL ZNOVA/ Zaful again

Letní, jarní, podzimní, zimní, teplé, slabé, s volánky, s mašlí, jedno barevné, barevné, s květinami, s proužky, puntíky. Krátký rukáv, dlouhý rukáv, ramínka. Elegantní, formální, či jen tak na venkovní nošení. Miluji šaty!!! A právě z onoho důvodu vám dnes ukážu wishlist z mého oblíbeného internetového obchůdku/ e-shopu Zafulu
První šatičky, které mě zaujaly svoji krásou, jsou košilové šaty s mašlí a květinami. Šatičky stojí kolem 20 dolarů a podle mého názoru jsou vhodné do města, ale i do  práce. Šatičky najdete TADY.

Summer, spring, autumn or winter dress, warm, thin, with, in one colour or colourful, with flowers, with stripes, with dots. Shor or long sleeves or straps. Elegant, formal or for walking to town. I love dresses. And it is one for many reasons why I want show you wishlist from my favorite shop/ e-shop Zaful.
The first dress which is beautiful shirting dress with flowers and belt. The price for this dress is around 20 dollars and for my opinion it is suitable for walking to town but also to work. Dress is HERE.


Opět košilové šaty, i tyto jsou vhodné  pro nošení do města, ale také do práce, jsou v originálním střihu se spadlými rameny a opět stojí kolem 20 dolarů. Pokud máte rády košilové šaty, pak na Zafulu najdete velkou variaci těchto šatů. 

Again shirting dress, it is also suitable for walking to town or to work. Is is original. It is cold shoulder dress. The price is around 20 dollars too. If you like shirting dresses you can find a many these dresses on Zaful.

Tyto šaty jsou ideální pro venkovní nošení, dokážu si je představit s bílými teniskami. Líbí se mi motiv květin a střih trika, bohužel jsou šaty poměrně krátké, ale pro ty, které máte kratší střihy rády, by mohly být šaty ideální. Cena šatů je kolem 21 dolarů.

This dress is ideal for  wearing in outside. I imagine this with white sneakers. I like motif of flowers and that this looks like a t-shirt. But this dress is suitable for women who like shorter dress. The price is around 21 dollars. 

Tyto šaty mě zaujaly svým cikcak motivem a knoflíčky, které lze odepínat. Šaty vypadají, že musí být extra pohodlné, volné a fajn pro jakékoliv nošení. Cena šatů se opět pohybovala kolem 20 dolarů. 

This dress I like because of them motif, which is assymetrical and geometric and I like also buttons on this dress. Dress looks like extra comforable piece and I think that it is fine for everyday wearing. The price is again around 20 dollars an you cand find it HERE


Co říkáte na můj wishlist? Které šaty vás oslovily nejvíce? 
What do you say about my wishlist? Which dress do you like the most?

9 komentářů: