...: Bio malinový olej/ bio raspberries oil

pátek 15. června 2018

Bio malinový olej/ bio raspberries oil

Vítám vás u nového článku. Dnes bych vám chtěla představit novinku od Saloosu. No až taková žhavá novinka to není, protože v mých rukách se nachází již dva měsíce a až teď se dostávám k jeho recenzi.
Nejdříve bych chtěla všem říci, že se nejedná o sponzorovaný příspěvek, olejíček mi byl zaslaný pouze jako překvapení, za což moc Saloosu děkuji. :) V podstatě představení tohoto oleje je pouze na mém vlastním uvážení. 

I welcome you. I have for you a  new article. Today I would like to introduce you to new thing from Saloos. Well, it's not such a hot new thing because I have it for two months now, and now I do review.
First of all, I would like to say to everyone that this is not a sponsored article. The oil was only sent to me as a surprise, for which I thank to Saloos. :) And it is my idea to write this article.

Ačkoliv se jedná o malinový olej, vůni malin rozhodně nečekejte. Olej obsahuje výtažky z malinovníku - keře a voní podobně jak plevel.:) 
Vůně sice božská není, ale účinky ano. Olejíček slibuje vysokou hydrataci, hebkost pokožky a také zklidnění. Je vhodný na suchá místa, podrážděnou pokožku, ale i třeba na jizvičky, na které ho používám já. Jizvičky po delším používání pomalu blednou

Although it is raspberry oil, the smell of raspberries is definitely not to be expected. Oil contains raspberry extracts - bushes and it smells like weeds. :)
The smell is not divine, but the effects are yes. Oleječek promises high hydration, softness of the skin and also calming. It is suitable for dry skin, irritated skin, but also for scars for which I use it. Scars after prolonged using are slowly fading.
Popis výrobku ze stránky:
Vzácný bio malinový olej se vyznačuje silnými hydratačními účinky. Rychle se vstřebává a nezanechává pocit mastnoty. Po nanesení na pokožce vytváří lipidovou bariéru, díky níž dokáže pokožku těla efektivně a dlouhodobě hydratovat. Zanechává ji sametově hebkou, rozzářenou a pružnou. Díky svým výrazným regeneračním schopnostem je vhodný při problémech s vráskami či jizvami. Vyniká protizánětlivými a antioxidačními účinky. Díky nim se o pokožku s přehledem postará po celý den a efektivně ji zklidní.

Product description from page:
Rare bio raspberry oil is characterized by strong hydrating properties. It is quickly absorbed and does not leave a feeling of grease. After applying it on the skin, it creates a lipid barrier, which enables it to hydrate the skin effectively and in the long term. It leaves it velvety, soft and flexible. Thanks to its strong regenerative capabilities it is suitable for problems with wrinkles or scars. It has anti-inflammatory and antioxidant effects. Thanks to them, it will look after the skin all day long and effectively calm it down.
Lahvička je ze sklěněného materiálu a obsahuje kapátko.
The bottle is made of glass material and contains a dropper.
Znáte tento produkt? Máte rádi Saloos? Případně znáte něco podobného od jiné kosmetické značky?

Do you know this product? Do you like Saloos? If you don´t know this product, do you know a similar product? Which one? 

8 komentářů:

  1. Od Saloos jsem měla jeden olejíček a vůbec mi nevyhovoval, každopádně přemýšlím, že dám značce ještě jednu šanci, akorát s jiným produktem :)

    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je škoda, každopádně si myslím, že tě něco osloví, alespoň vůní, protože většina produktů božsky voní. :)

      Vymazat
  2. Mě zatím vše od Saloos vyhovovalo, až na zelenou masku po ní jsem byla červená. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tu jsem zatím nezkoušela. Aktuálně mám bílou a na ní bude brzo recenze. :)

      Vymazat
  3. Thanks for sharing this oil! I need to give it a try.

    https://www.kathrineeldridge.com

    OdpovědětVymazat
  4. Olejíčky od Saloos používám a zatím vždy super, naštěstí i vůní :D

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  5. O malinovém oleji jsem slyšela mnohokrát, dokonce jsem se na něj už i na nějakém e-shopu dívala, ale byl od jiné značky. Opravdu mě láká malinový olej zkusit :-) akorát nevím, zda od značky Saloos nebo od jiné. Zase u Saloos se mi líbí, že má kapátko.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat