...: Bio karité balzám/ balm

pátek 27. července 2018

Bio karité balzám/ balm

Vítám vás u další recenze na produkt od Saloosu. Dnes bych vám chtěla popsat Bio karité balzám s vůní lemograss od Saloosu, který zkouším již přes měsíc. 
Balzám se nachází v plastové krabičce, po otevření na vás vykoukne bílé víčko, pod kterým se ukrývá poměrně tuhá máslovitá hmota s nádhernou osvěžující vůní citrusů
Balzám používám na ruce a obličej, protože se docela špatně roztírá je složitější ho používat na větší plochy pokožky.
Balzám je moc příjemný, pleť je po něm hlaďoučká a krásně voní. Na léto značka ideál.!;)

I welcome you at new article. Today I write recension on product by Saloos. Today I want show you Bio karité balm with lemongrass by Saloos, which I have at home around 1 month.
Balm in plastic dose, under the lid is plastic cover and under cover is solid buttery substance with fresh smell of lemongrass. 
I use balm on my hand and face, because it is solid, it is not easy to use this on my all body. 
Balm is very nice, skin is after using soft and it has nice smell. I think that it is ideal product for summer time. 

Balzám je vhodný na osvěžení pokožky, regeneruje pokožku, hydratuje, zvláčňujě a není příliš mastný. :) 

Balm is suitable for refreshing of skin, it has regeneration, hydration and softness effect and it is not so greasy. 

Nyní vám opět přidám popisek od Saloosu. 
Svěží kombinace vůní citrusových plodů s regeneračními účinky výživného bio bambuckého másla a bio olejů přináší příjemné okamžiky uvolnění a relaxace. Spojení 100 % přírodní esence limety, lemongrassu a grepu dodává organismu novou energii a současně osvěží unavené tělo. Balzám je vhodný k relaxačním masážím i každodenní péči o tělo. Pokožku zanechává nádherně hebkou a jemně provoněnou. Vhodné na tělo. Čistý přírodní bioprodukt. 

Now I show you description by Saloos:
The fresh combination of fragrance of citrus fruits with the regenerative effects of nutritious organic shea butter and bio oils brings pleasant moments of relaxation and relaxation. Combining 100% natural essence of limes, lemongrass and grapefruit adds new energy to the body while refreshing the tired body. The balm is suitable for relaxing massages and daily body care. The skin is after using smooth and delicate skin. Suitable for the body. It is pure natural organic product.

S tímto produktem jsem na 100 procent spokojená. Pokud se i vám líbí produkt podívejte se na stránky Saloosu, či se zeptej na produkt u vás v bio produktu, nebo mrknětě na interet. 
Znáte tento produkt?

I am satisfied with this product for 100 percent. If you like this product, you can watch on this on Saloos, or internet. 
Do you know this product?

6 komentářů:

  1. To musí být krásná, příjemná a osvěžující vůně :)) Saloos značku mám ráda, balzámy jsem od ní nikdy nezkoušela, ale lákají mě!


    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. Umím si představit tu krásně osvěžující vůni... Ze řady karité jsem vyzkoušela čisté bambucké máslo.

    OdpovědětVymazat
  3. This seem like an amazing product!

    OdpovědětVymazat
  4. Tu vůni cítím až sem, musí být fakt super.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Saloos je prostě pro tyhle vůně nejlepší. :) Balzám jsem nezkoušela, ale musí být fajn :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  6. Saloos jsem ještě moc nezkoušela, ale má super produkty, už si brzo taky musím nějaký koupit :) balzám musí být super a krásně vonět :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat