...: Červen/ June

úterý 10. července 2018

Červen/ June

Vítám vás u nového článku, dnes se ohlédneme zpět za měsícem červnem. Ano vím, už jsem červen nakousla v mém článku o posledním měsíci studia, ale na tom nezáleží, protože tím zdaleka červen nekončil. Tak tedy hurá na to. 
Začátek června pokračoval učením na státnice, druhý týden v červnu jsem úspěšně absolvovala jako bakalář a dostala za odměnu od našich kytičku.

Welcome at  new article, today we look back in the month of June. Yes, I know, I've been written about June in my article about the last month of my study, but it does not matter because it was noz end of June. 
On the beginning of June  I continued with the learning for state exams, the second week in June I successfully graduated as a bachelor and I got flower by my family.
Žádné pořádné oslavy se nekonaly, co vám budu povídat, ponocovat mě nebaví, od rodiny jsem dostala pár dárečků a s kámoškami zašla na jídlo a stačilo:)! 
Červen pokračoval oslavou dědových narozenin, skvělým jídlem v restauraci a výletem s přítelem na ryby, tentokrát jsme zavítali ke Žďáru. Jakmile jsme se vrátili střihla jsem si jednu fotku s mým oblíbeným pejskem... no moc se mi tedy nepovedla.

I had not big celebration of my graduation, because I feel old and I don´t like night party and so on... so I got only a few presents by my family and I went with my friends to the restaurant on dinner.
June continued with celebration of grandpa´s birthday, with great food in restaurant and with trip with my boyfriend to fishing, for this time we went to city Žďár. When we were back I took a photo with my favorite dog. 


V týdnu jsem si vychutnávala mé první letošní smoothie, udělala si domácí pohankové palačinky, vykoupala se v bazénu a podrbala naší kočku a zašla na pivo, protože byly vedra a pivo přišlo k chuti.

In week I prepared my first smoothie for this year, I made my own pancakes, I swam in pool and I cuddle our cat and we went to beer because it was very hot weather and beer is good when is very hot weather.


Také jsem si střihla několik selfieček se sestřenkou (omlouvám se za kvalitu, špatný foťák a světlo...) a o víkendu jsme si zašli s přítelem a přáteli na skvělou večeři v Brně do restaurace Havana (můžu doporučit)

I took a many photos with my little cousin (I am so sorry for quality. It was bad camera and light...) At the weekend I went with my boyfriend a friends on great dinner in Brno in restaurant Havana (I can recommend this restaurant.)
V neděli v tom samém týdnu, jsme vyrazili s našimi a Hančou ještě na pouť a na chajdu. :) 

On Sunday this weekend we went with Hanna and my family to funfair and after this we went to cottage. 

 A koncem června mě potěšil balíček od Dione. :) 

And in the end of June I got packet by Dione. :)

Jaký byl váš červen?/ And what is your June?

10 komentářů:

  1. Gratuluji ke státnicím :) jsi moc šikovná :) takovéhle fotkové články mám moc ráda :)

    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já také, moc mě nebaví je psát, ale pak když je vidím u ostatních, tak se vždy dokopu. Líbí se to čtenářům, ale i já si tím shrnu, co jsem vše zažila a to je přeci fajn.:)

      Vymazat
  2. Moc gratuluji ke státnicím, to je velký úspěch! Já červen strávila učením, ale taky se to vyplatilo a jdu do dalšího ročníku, takže si teď užívám volno :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  3. Gratuluji ke státnicím, měla jsi povedený červen. A ty palačinky, mňam.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji.:) Ale myslím, že už jsi mi možná gratulovala, nicméně nevadí.:) Palačinky se povedly, měla bych si udělat další:D

      Vymazat
  4. Jé, před pár dny jsem na blogu také zveřejnila tento typ článku, tak jsem ráda, že se můžu podívat a přečíst si, jaký byl tvůj měsíc červen.
    Samozřejmě se přidávám s gratulacemi ke státnicím, musí to být fajn pocit, mít to za sebou. Já jsem se začátkem června také ještě učila, i když "jen" ke klasickým vysokoškolským zkouškám.
    Palačinky vypadají výborně a jsem si jistá, že tak i chutnaly. Na pivo teda vůbec nejsem, já raději víno.
    Tak si myslím, že červen se ti vydařil a zažila jsi spoustu krásných zážitků. To jsem ráda. Pro mě to byl jeden z nejzlomovějších měsíců letošního roku, bych tak řekla. Dělala jsem přijímačky na VŠ, kam jsem se loni nedostala a letos se to povedlo, zvládla jsem zkoušky na stávajícím oboru VŠ, zaběhla jsem si 43 km v horách, přičemž k této akci jsem směřovala tréninky poslední rok a užila si svatbu tety. Bylo to zkrátka fajn.

    OdpovědětVymazat
  5. Palačinky jsem neměla pěkně dlouho :) ty bych si dala, mňam s domácí marmeládou.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat