...: Něco je špatně/ something is wrong

čtvrtek 19. července 2018

Něco je špatně/ something is wrong

Občas se něco solidně pokazí.... člověk si řekne, že se jednou půjde bavit, atmosféra je skvělá. Úsměvy na vás přilétávají ze všech stran a pak booom. Něco se stane, něco zásadního, co sice večer nezkazí a dokážete se bavit dál, ale z vašich myšlenek to smazat nelze, pořád to tam je a nejhorší je, že až tato akce skončí, bude to tam stále a bude to chtít krok k vymazání... bude to stát úsilí, nervy, nějakým způsobem se "ten problém" vyřeší, i když to nedopadne zrovna tak jak jste si přestavovali. 
Pomyslíte si, že to možná přejde, že je to za vámi, ale není, pořád vás to trápí, co se stalo, ale víte, že za to vy nemůžete a nemáte proč si dělat horkou hlavu!!! I když to budou ještě starosti... 
Asi není třeba víc psát. Možná to nepochopíte a možná někdo jo a zná dokonale takové situace.... Těžko říct. :) Jsem ráda, že jsem to teď napsala. Pomohlo to??? Nikoliv, ale měla jsem tu chuť se při dnešním článku zamyslet a třeba se zamyslíte i vy... 

Sometimes is something wrong. The person says that he has fun, atmosphere is great. The people smile on you, but something happen, it is not so bad for this evening, but it is bad thing and you think about it and the worst is that next day you can fix it and you can not delete. So you do it, but you still think, it is still hurt after fixing... 
T-shirt: C&A; pants: Zaful; Hangbag: Zaful; sunglasses: Croatia; shoes: CCC

Na fotkách můžete vidět nové kalhoty ze Zafulu. Ano už mám podobné, ale chtěla jsem zkusit i v jiném odstínu a především ve větší velikosti. :) Můžu říct, že jsou ze skvělého materiálu a jsou velice příjemné. Pokud se vám líbí tak TADY.
K tomu jsem zvolila tričko s drobnými kvítky a zafulovou kabelku, kterou jste již viděli. To vše doplnila brýlemi z Chorvatska a botami z céček. 

On my photos you can see new pants from Zaful. Yes I have similar pants, but I want try in other shade and in bigger size. I can say that it is made from amazing material, it is very nice If you like this pant THERE IS.
And I took white t-shirt with small flowers, handbag from Zaful, sunglasses from Croatia and shoes from CCC.
Pár odkazů/ a few links: Fashion dressTop

6 komentářů:

  1. Pekne kalhoty, moc ti slusi!

    The Gown 👗 http://www.thegown.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Podobné kalhoty mám v plánu si pořídit :) Sluší ti to.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Zažila som si párkrát presne taký pocit a jednoduchšie je sa s okolnosťou zmieriť a vytvoriť si také svoje šťastie nezávislé od ostataných osôb aj keď je to ťažké. Najľahšie je niekedy vôbec nič nečakať aby sme potom neboli sklamaní.

    Lumi z Recenzie-Kozmetiky

    OdpovědětVymazat