...: Miluji handmade produkty/ I love handmade products.

pátek 9. listopadu 2018

Miluji handmade produkty/ I love handmade products.

Krásný den, nedávno jsem objevila na instagramu moc zajímavou slečnu, či paní, která se věnuje výrobě handmade produktům z Krkonoš. Na základě moc krásných fotografií produktů, jsem se odhodlala slečně/ paní napsat a navrhnout spolupráci. Ačkoliv se sama žádné handmade výrobě nevěnuji, moc ráda objevuji a podporuji ručně vyráběné produkty. Na spolupráci jsme se dohodly a nyní vám Eazy livin lehce přiblížím a popíšu, co jsem ze stránky dostala na ochutnání. 

I wish you a beautiful day, I recently discovered an interesting lady who make  handmade products from the Giant Mountains. Based on the beautiful photos on instagram products, I decided to write lady and propose a collaboration. Though I do not really know how to make the handmade products, I like to discover and support handmade products. I have agreed to work together, and now I write you about Eazy livin store and I describe what I've tasted from products.

Eazy livin store vznikl začátkem roku 2018, lze tedy říci, že se jedná o poměrně mladou společnost. Hlavním sortimentem jsou sirupy zvané TVOJE LIMONÁDA. Sirupy jsou sto procentně přírodní a ručně vyráběné, připravují se z nejkvalitnějšího ovoce ze zahrádky, či od prověřených dodavatelů. Všechny produkty jsou bio, bez chemie a koncentrátu, navíc jsou v eko obalech
Sirupy jsou vhodné k výrobě domácích limonád, či samostatně jako teplý nápoj, přídavek do jogurtu, či mléka. V nabídce je 13 stálých příchutí a dále limitky, podle sezónních surovin. Mimo sirupy jsou k dostání pečené a sypané čaje, povidla a marmelády

The Eazy livin store originated in early 2018, so it can be said that it is a relatively young company. The main assortment are syrups which are  called YOUR LIMONADES. Syrups are 100 percent natural and are produced manually, prepared from the finest fruit from the garden or proven suppliers. All products are organic, free of chemistry and concentrate, and are in ecological packaging.Syrups are suitable for making home-made lemonades, as well as hot drinks, yogurt or milk. There are 13 permanent flavors and limited editions according to seasonal ingredients. Besides syrups shop seel baked tea,ordinal tea and plums marmelades and next marmalades.
Nyní bych se chtěla vrhnout na balíček. Dostala jsem ho v celkem pevné krabici s výplní, aby se sklenice nerozbily. Celkem jsem dostala moc krásně balené 3 produkty (mamka prohlásila, že by to byl i krásný Vánoční dárek)

Now I would like to describe the package. I got it in a pretty solid box filled polyester, because there are glassess. I got a lot of beautifully packaged 3 products (Mum said it could be a beautiful Christmas present).
TVOJE LIMONÁDA - Ostružina a vanilka sirup.
/ YOUR LEMONADE - Blackberry and vanilla syrup.
Sirup jsem zkoušela přidat do studené vody a rozmíchala jsem jej lžíci, pořádně jsem nevěděla v jakém poměru ho přidat, ale povedlo se, chuť sirupu jsem cítila. Byla příjemná lehká, více než vanilku jsem cítila chuť ostružin. Sirup je tekutý, není vůbec hustý, nejsou v něm žádná zrníčka. Chuť i konzistenci a samozřejmě i balení hodnotím kladně. Cena se pohybuje u sirupů podle ml od 49 korun do 190 korun.

I added syrup to the cold water and stir the spoon, I did not know how to add it. But it was good. I felt the flavor of the syrup. It was pleasant light, more than vanilla I felt the taste of blackberries. The syrup is liquid, it is not dense at all, there are no grains . I appreciate the taste and the consistency and, of course, the packaging.
TVOJE LIMONÁDA - Zázvor a citrón sirup.
/YOUR LEMONADE - Ginger and lemon sirup
Sirup se zázvorem je silný, ale není štiplavý, je slaďoučký a příjemný na jazyku, ze sirupu lze cítit i lehká svěží chuť citrónu. Konzistence je opět tekutá, není hustá. Testovala jsem ho zatím já a mamka a oběma moc chutnal. :) 

Sirup is strong, but no spicy, it is sweet and nice on tongue, from sirup I feel light fresh taste of lemon. The syrup is liquid, it is not dense at all. The sirup was tasted only by me and my mum and we think that it is good.
Pečený čaj - ARONIE
/Baked tea - Aronia
Asi nejúžasnější věc z celého balíčku, která mě překvapila díky vůni a chuti. Připomíná mi Vánoce a já Vánoce a ty vůně a chutně zbožňuji. Co se týká složení tak kromě Arónie, jsou tam i kousky hrušek, které se po zalití horkou vodou lehce rozpustí a plavou ve vodě. Více o složení se rozepisovat nebudu, vše je k vidění na fotografii, kterou přikládám. Chuťově je čaj slaďoučký a moc dobrý. Cena se pohybuje podle ml, 55 ml vyjde na 35 korun a 165 ml na 69 korun.

It is the most amazing thing from packet. I was suprised by smell and taste. It is like a Christmas and I love smells of Christmas. In baked tea is Aronia, but also  pear, which is disolved in warm water, next ingredients are for example apple, sugar, cinnamon and so on..This tea is sweet and yummy.
Všechny produkty jsou k dostání na internetové stránce eazy livin a mimo jiné i na některých vybraných akcích, kam společnost vyráží každý víkend se svým stánkem. Pokud vás produkty zaujaly, budu ráda, když  stránku podpoříte na instagramu, či facebooku. :).

All products you can find on eazy-livin.cz. If you like this packet, you can follow eazy-livin on Facebook or instagram

34 komentářů:

  1. To je krása! Taky mám moc ráda handmade produkty a ráda chodím do obchodu s regionálními výrobky :) určitě by to byl krásný dárek, moc se mi líbí tyto typy výrobků :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano byl. Kdybych letos měla o kraped více financí na vánoce asi bych objednávala a hlavně ty čaje.. Ty se hodí ke každému balíčku navíc 🙂

      Vymazat
  2. Wow, it looks so cute and interesting! Great post dear, thanks for sharing! ❤❤❤

    Vildana from Living Like V

    OdpovědětVymazat
  3. Juu, to je úžasné! Pravda, dárek by to byl super :) slečna je fakt šikovná, rozhodně se po něčem podívám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byl a říkala jsem si, že to zrovna ty oceniš a mohlo by se ti to líbit. 🙂

      Vymazat
  4. Tohle vypadá úžasně. Ochutnala bych sirup i pečený čaj. Miluji čaje, ale pečený jsem ještě nezkoušela.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky miluji čaje a každý ať už obyč nebo pečený má něco do sebe, akorát z toho pečeného se i lehce najíš lahodným ovocem.

      Vymazat
  5. Tohle vypadá fakt skvěle. :) Domácí výroba je nejlepší. Pečený čaj dělá vždy mamka, jsou dobré.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky bych chtěla zkusit udělat. Ale nejlepší je když má někdo zahrádku.:) my s balkónem toho moc nevyzkouzlíme

      Vymazat
  6. Produkty vypadají krásně! Určitě se na Instagram podívám a třeba i něco objednám :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To by bylo fajn takhle slečnu podpořit. Osobně si myslím, že je to i za příjemné ceny.

      Vymazat
  7. Great post dear!You have a nice blog.
    I follow you can you follow me back?
    I will appreciate that so much.
    www.guzelvekulturlu.com
    Kisses

    OdpovědětVymazat
  8. Ručně vyráběné produkty mám moc ráda a je pravda, že jsou skvělý dárek. Většinou nejsou moc známé, o což právě jde, takže potěší dvakrát :-) pečený čaj je moc dobrý, hlavně v zimě. Úplně jsem na něj zapomněla a budu muset utvořit malé zásoby, až přituhne :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo jo v zimě je tento čaj boží. Já už ho ale nemám. Škoda 😔

      Vymazat
  9. Great, I love handmade products also! :)
    Have a great weekend!

    New post
    www.minniearts.com

    OdpovědětVymazat
  10. Ručně vyráběné věci jsou vždy super a tyhle vypadají krásně :)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  11. Podobné produkty obdivuju, spousta lidí je vážně šikovných a to je super. Já bych měla největší radost z toho pečeného čaje, ty mám ráda :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ten je i z celého balíčku nejchutnější, ale i sirupy jsou moc dobré :ú

      Vymazat
  12. looks amazing! really great :) super post honey!
    kisses from Poland :*

    OdpovědětVymazat
  13. Wow, před paní smekám klobouk dolů a má můj obdiv. Líbí se mi i etikety a balení produktů :)
    Elle about everything

    OdpovědětVymazat
  14. Gotta love hand/home made products. They're always made with love. Thanks for sharing.

    https://www.missymayification.co.uk

    OdpovědětVymazat
  15. Úžasný projekt :) Výrobky vypadají moc krásně! Sama si doma dělám pečené čaje a jsou teda výborné :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  16. Jééé, to je nádhera :) miluji ručně dělané věcičky.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat