...: Jarní výměna/ spring exchange

pátek 19. dubna 2019

Jarní výměna/ spring exchange

Období jara nastoupilo již v plné kráse a  s teplejším počasím slýchám ze všech stran, že je na čase obnovit šatník, vyházet pryč to staré a dát prostor novým jarním trendy kouskům. Nebudeme si nic nalhávat, u mě je maličký problém, že obnova neprobíhá v plné své kráse a stranou dám pouze něco a to vyjímečně, nicméně i já házím lehce očkem po nových kouscích, které skvěle zapadají do sluníčkového a kytičkového počasí. Zrovna dnes jsem si užívala rozkvětlých stromů a teplých paprsků a přemýšlela, jak si vyšlápnu pouze v lehkém kabátku a balerinkách.

No a jaké kousky mě oslovily? Zabrousila jsem na stránky různých e-shopů, na Otto mě zaujalo spousta novinek v dámské módě. Hned na první stránce na mě vykoukly květinové kalhoty, sukně s květinami, či sako v mé oblíbené modré barvě. Když si rozkliknete jednotlivé kategorie, naleznete spoustu dalších a dalších skvělých kousků... 

The spring time is here in all beatufiull things and with warmer weathes I heard from everybody that it is a truth time for exchange of clothes in wardrobe and buy new things. At me is small problem that I don´t want throw out clothes, but I want buy more and more new things. Today I enjoy nice weather with sun and flowers and I think about coat and flat shoes.  

Now I want show you a few things with I like on e-shop. The first e-shop is Otto, there are a many news in women fashion. On the first page I saw floral pant, skirt  with flowers or blazer in my favorite blue colour. And when you watch this websites there are many nice cathegories.
Můj zrak se také pravidelně zaměřuje na e-shop Mohito, odkud mám nejeden hezký kousek, zrovna teď mi přistála do sbírky nová peněženka, ale o tom třeba jindy... Na Mohitu mě oslovily halenky, které jsou doslova božské, jsou sice věčným nepřítelem mamky, která je u nás doma žehlí, ale já je miluji!  

The second e-shop is Mohito, from this e-shop I have many nice pieces. For example I have new wallet. On Mohito I like blouses, which are fantastic. 

A abych vás příliš nezahltila novinkami a dala prostor i vašim oblíbeným e-shopům a fantazii, poslední kousky, které vám ukážu jsou z Bonprixu, kde jsem již objednala spoustu kousků. 

And the last pieces on the picture are from Bonprix. I have many things from this e-shop.

7 komentářů:

  1. Já jsem dnes nakupovala v Pepcu, boží trička jsem tam ulovila a taky jeden volánkový top z letáku a jsem vybavena :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  2. Ta sukně je moc hezká! Mohito mám moc ráda :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný výběr. Já jsem si včera koupila trička a kraťasy v Lidlu.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám šaty, které mám u sebe a asi i nové kupovat nebudu. :) Ale některé kousky vypadají moc pěkně. :)

    OdpovědětVymazat
  5. I love these tropical prints... totally put you in a summer mood!

    www.fashionradi.com

    OdpovědětVymazat
  6. Take mám problem s obnovou šatníku ve smyslu, že máloco jsem schopná dát opravdu pryč:D Každopádně Mohito a Binprix jsou mé oblíbené obchody:)

    OdpovědětVymazat