...: Ježeček/ hedgehog

středa 3. dubna 2019

Ježeček/ hedgehog

Krásný den, dnes bych vám ráda představila malinkou  a velice roztomilou věcičku, která mě mile překvapila, věcička je z postovnezdarma.cz a jedná o se malou led lampičku ježečka.
Ježeček je z plastového materiálu, je bílé barvy, ve spodní části má krytku, pod kterou se ukrývá baterie, která je součástí balení, což je rozhodně velké plus.
Ačkoliv je ježeček poměrně malý, udělá velkou parádu, osvětlení je poměrně silné. Ježeček střídá několiv barev, které můžete vidět na videu. :)

Beautiful day, today I would like to introduce you a tiny and very cute thing that pleasantly surprised me, the thing is from postovnezdarma.cz and it is a small led lamp hedgehog.The hedgehog is made of plastic material, is white in color, has a cover at the bottom, under which the battery is included, which is definitely a big plus. Although the hedgehog is relatively small, it makes a great thing, the lighting is quite strong. The hedgehog has several colors you can see in the video. :)

Ježeček má následující rozměry 6.6×5.6×4.6 cm a na postovnezdarma.cz ho koupíte pouze za 65 korun. Celkově ježka hodnotím velice kladně, splnil má očekávání.

The hedgehog has the following dimensions of 6.6 × 5.6 × 4.6 cm and you can buy it only for 65 crowns at postovnezdarma.cz. Overall, I evaluate the hedgehog very positively.
 

9 komentářů: