...: Švestkový olej/ plum oil

pátek 12. července 2019

Švestkový olej/ plum oil

Krásný den, dnes bych vám chtěla ukázat jednu moji horkou novinku od Saloosu. Jak již název napovídá jedná se o švestkový olej
Olej je tmavé žluté olejovité barvy, nachází se uvnitř typické nádobky, uvnitř skleničky je kapátko. Vůně oleje je na rozdíl od rostlinných olejů výrazná, sladká a opravdu švestková. Vůni jsem si zamilovala hned po prvním použití. :)

Beautiful day, today I would like to show you one of my hot new thing from Saloos. As the name suggests, it is plum oil. The oil has dark yellow oily color, located inside a typical small glass with a dropper inside the glass. The aroma of oil, unlike vegetable oils, is distinctive, sweet and truly plum. I fell in love with the smell right after the first use. :) 



Olejíček používám převážně na tvář a dekolt a v podstatě ho používám na místo krémů. Upřimně musím říct, že se těším na každé použití, protože té vůně se nemůžu nabažit. Navíc je olejíček velice příjemný a pokud si ho aplikujete před spaním, bude se vám krásně usínat. Jinak, co se týká účinků oleje tak je nemohu podrobně popsat... používám ho hlavně kvůli suchým místům na kůži, které se mi objevují v oblasti nosu a na zarudlá místa v oblasti akné. Olej krásně promastí, provoní a reguluje červená místečka. Za mě je to jeden z top produktů od Saloosu a doporučuji ho k vyzkoušení. 

I mainly use thisoil for face and décolleté and I  use it instead of creams. I have to say that I am looking forward for every use, because I love of the scent of oil. In addition, the oil is very pleasant on the face and for me it's best to fall asleep with it on my face.
Otherwise, in terms of the effects of oil, I can not describe details ... I use it mainly because of the dry areas of the skin which I have in area of the nose and redness in the acne. The oil greases very good, it regulates the red spots and in addition the scent is excellent.  For me it's one of the top products from Saloos and I recommend it to try.



Popisek ze Saloosu/ description by Saloos
Švestkový olej si vás okamžitě získá už při prvním přivonění a dotyku. Naprosto unikátní vůně nečekaně připomíná sladký marcipán a jemně nahořklé mandle. Tím však jeho přednosti nekončí.
Protizánětlivé vlastnosti výrazně potlačují podráždění pleti, rychle a účinně minimalizuje pigmentové skvrny, tmavé kruhy pod očima a vrásky. Pleti navrací zářivý a mladistvý vzhled a posiluje její ochranu před škodlivými volnými radikály. Pleť vyživí, zvláční a zanechá ji sametově hebkou, rozzářenou a bez pocitu mastnoty.


Plum oil will get you instantly at the first smell and touch. Absolutely unique scent unexpectedly resembles a sweet marzipan and slightly bitter almonds. However, its advantages do not end there.
Anti-inflammatory properties significantly reduce skin irritation, minimize pigment spots, dark circles and wrinkles quickly and efficiently. It restores a radiant and youthful appearance and strengthens its protection from harmful free radicals. Nourishes the skin, makes it soft and leaves it velvety soft, radiant and free from grease. 




Pokud vás olejíček zaujal podrobnější popis naleznete ZDE na stránkách Saloosu a zakoupit si ho můžete na některém ze spřátelených e-shopů LINK ZDE.  

If you like this oil, you can find more information about it HERE. And If you want buy it, you can find it on one of THESE E-SHOPS.

13 komentářů:

  1. So nice! I love using oils.

    www.fashionradi.com

    OdpovědětVymazat
  2. Jééé, já trpím na začervenání, takže tohle by mohl být nový kandidát na péči o pleť🙂. Saloos mám moc ráda.

    A že voní jako švestky? Tak to mě hodně zajímá. Jen abych to pak na sebe nepatlala jen kvůli té vůni😁.

    Verča ze Ztracena v Praze ║ LEVNÝ NUDE RTĚNKY Z DROGÉRIE? YES, PLEASE!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heh také mám takové tendence :D ale musím si ho šetřit. :)

      Vymazat
  3. Vypadá skvěle, taky používám olejíčky od Saloosu.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Mám ráda jejich olejíčky a tento taky vypadá dobře. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá vážně skvěle a účinek musí být také na 1 podle tvé recenze! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Švestkový olej mám teď nově pár týdnů a mám ho ráda hlavně díky té úžasné vůni :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak táto recenzia je naozaj podarená. Veľmi sa mi páči.

    www.milujemecinu.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat