...: Zázrak proti vráskám/ anti-wrinkle miracle

sobota 30. května 2020

Zázrak proti vráskám/ anti-wrinkle miracle

Krásný den. Dnes bych vám ráda představila produkt, který jsem primárně objednávala pro mou maminku, jedná se  zázračné hyaluronové sérum, jež je jeden z produktů z kategorie intenzivní péče o pleť na stránkách Saloos.

Have a nice day. Today I would like to introduce you to a product that I primarily ordered for my mother, it is a miraculous hyaluronic serum, which is one of the products in the category of intensive skin care.

O kyselině hyaluronové/ About hyaluronic acid:
Nejedná se o žádnou čistě přírodní - myslím tím rostlinou látku, která se běžně vyskytuje v prostředí, k získání kyseliny předchází dlouhý chemický proces získání/ přeměny látky z určitých typů bakterií. Vzniklá kyselina se používá v kosmetice, ale i v lékařství. Například na výplň jizev v plastické chirurgii, využívá se i při kloubních onemocněních zvířat a podobně (více například na wikipedii). 

It is not a purely natural - I mean a plant substance that is commonly found in the environment, to obtain the acid is preceded by a long chemical process of obtaining / converting the substance from certain types of bacteria. The resulting acid is used in cosmetics, but also in medicine. For example, to fill scars in plastic surgery, it is also used in joint diseases of animals and the like (more, for example, on wikipedia).

Balení/ Packing:
Sérum se nachází v malém plastovém obalu s pumpičkou. V lahvičce se nachází 15 ml čiré tekutiny, kterou si snadno aplikátorem nanesete na prsty a poté na svoji pokožku.

The serum is contained in a small plastic container with a pump. The bottle contains 15 ml of clear liquid, which you can easily apply to your fingers with an applicator and then to your skin.

Co se týká účinků na pleť tak moje mamka byla od první chvíle spokojená. Nikdy neměla příliš vrásčitou pokožku, tedy pro ni slouží sérum spíše jako prevence před vznikem hlubších vrásek. Maminka si především pochvaluje hladkost pokožky, jemnost, pružnost po užití (používá 2x denně) a dále je spokojená s rychlostí vstřebávání produktu.  Produkt rozhodně doporučuje.

As for the effects on the skin, my mother was satisfied from the first moment. She has never had too wrinkled skin, so the serum serves as a prevention for deeper wrinkles. The mother especially praises the smoothness of the skin, softness, elasticity after use (used twice a day) and is also satisfied with the speed of absorption of the product. The product  she definitely recommend.



Popisek od Saloosu/ Information by Saloos:
Obsahuje vyvážený komplex dvou druhů 100% kyseliny hyaluronové. Zatímco nízkomolekulární kyselina hyaluronová působí na pokožku dlouhodobě, vysokomolekulární se stará o okamžitý účinek přípravku. Její nejvyšší možná koncentrace okamžitě hydratuje, vyhlazuje povrch pleti, aktivně působí proti vráskám a dokáže minimalizovat drobné jizvy. Chrání buňky před oxidativním stresem a působí proti podráždění pleti. Patentovaný anti-age komplex Fucocert dokáže podpořit regeneraci pokožky a vrátit jí svěžest i zářivý vzhled. Sérum má lehkou konzistenci a díky tomu se rychle vstřebává. Nanáší se ráno a večer na vyčištěnou pleť jako podklad pro další péči, kterou podporuje a současně neruší žádnou vůní.

It contains a balanced complex of two types of 100% hyaluronic acid. While low molecular weight hyaluronic acid has a long-term effect on the skin, high molecular weight takes care of the immediate effect of the product. Its highest possible concentration immediately hydrates, smoothes the skin surface, actively counteracts wrinkles and can minimize small scars. It protects cells from oxidative stress and acts against skin irritation. The patented anti-age complex Fucocert can support skin regeneration and restore its freshness and radiant appearance. The serum has a light consistency and is therefore quickly absorbed. It is applied in the morning and evening on cleansed skin as a basis for further care, which it supports and at the same time does not disturb with any scent.


Pokud by vás sérum zaujalo, podívejte se na stránky Saloos.cz, kde najdete sérum za 232 korun. Pokud vás sérum zcela nenadchlo a chtěly by jste něco z intenzivní řady použít, v nabídce je i 100% squalane. 

If you are interested in the serum, look at the Saloos.cz website, where you will find the serum for 232 czech crowns. If you are not like this serum and would like to use something from the intensive care, on websites you can find also product with 100% squalane.

6 komentářů:

  1. Tohle naštěstí zatím ve svých 23 letech řešit nemusím a mamka na vrásky taky příliš netrpí, respektive má takové ty běžné, které ale spíš dodávají na kráse v daném věku, než že by bylo nutné se jich extra zbavovat. :)

    OdpovědětVymazat
  2. To vypadá jako zajímavý produkt. Já teď o nějakém podobném přpravku uvažuju...

    OdpovědětVymazat
  3. Pro maminky fakt super, ale už i já začínám používat podobné produkty.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Já ho mám a občas ho používám už i já. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  5. Mám 25, ale už sa mi začali tvoriť vrásky :( Momentálne mám na ceste kolagén, tak som zvedavá, či pomôže. Keď nie, tak možno siahnem aj po tomto sére :)
    Nicol z World of Nicol

    OdpovědětVymazat
  6. Zatím díky bohu nic proti vráskám používat nemusím, ale časem to určitě přijde - přeci jen už mi je 25. :D

    OdpovědětVymazat