...: FOODSTAGRAM

čtvrtek 15. dubna 2021

FOODSTAGRAM

Bude to už 14 dní, co jsem založila nový instagram. V poslední době kromě cestování mě hodně naplňuje životní styl, stravování, pečení. Hodně si hledám inspiraci na pokrmy na google, ale právě i na instagramu. Také se věnuji sportu a zaznamenávám si změnu své postavy do telefonu. Proto jsem se rozhodla vytvořit nový instagramový účet zaměřený především na tyto témata. Nikdy nebude ze mě žádný profík co se týká cvičení, nikdy nebude ze mě kuchař a ani žádný jiný guru, ale pokud máte rádi podobně zaměřené účty, určitě se podívejte, třeba se vám profil zalíbí a bude vás inspirovat. Pokud instagram nemáte, či nebudete sledovat, nevadí. Jen jsem s vámi chtěla tuto novinku sdílet. 

It will be 14 days since I started a new instagram. Lately, in addition to traveling, I've been filled with a lot of lifestyle, eating, baking. I am looking for inspiration for dishes on google, but also on instagram. I also do sports and record the change of my character on the phone. Therefore, I decided to create a new instagram account focused mainly on these topics. I will never be a pro when it comes to exercise, I will never be a chef or any other guru, but if you like similarly focused accounts, be sure to look, maybe you will like the profile and it will inspire you. It doesn't matter if you don't have an instagram or you don´t inretest about it, I just wanted to share this news with you.

Es wird 14 Tage her sein, seit ich ein neues Instagram gestartet habe. In letzter Zeit habe ich nicht nur gereist, sondern auch viel gelebt, gegessen und gebacken. Ich suche Inspiration für Gerichte auf Google, aber auch auf Instagram. Ich mache auch Sport und zeichne die Veränderung meines Charakters am Telefon auf. Aus diesem Grund habe ich beschlossen, ein neues Instagram-Konto zu erstellen, das sich hauptsächlich auf diese Themen konzentriert. Ich werde niemals ein Profi sein, wenn es um Sport geht, ich werde niemals ein Koch oder ein anderer Guru sein, aber wenn Sie ähnlich fokussierte Berichte mögen, achten Sie darauf, vielleicht wird Ihnen das Profil gefallen und es wird Sie inspirieren. Es spielt keine Rolle, ob Sie kein Instagram haben oder es nicht falsch einschätzen, ich wollte diese Neuigkeiten nur mit Ihnen teilen. 




 

9 komentářů:

  1. Beránek u nás také nechyběl, ale snažím se zase jíst o něco zdravěji. Na nový profil určitě mrknu, inspirace není nikdy dost! :))

    OdpovědětVymazat
  2. Také se poslední dobou věnuji cvičení a snaím se i lépe stravovat, i když poslední dobou nějak ujíždím :D. Hezké fotky na instagramu :).

    OdpovědětVymazat
  3. It all looks so healthy and tasty!

    Have a nice weekend!
    Vanessa Casais

    OdpovědětVymazat
  4. Já pravidelně cvičím už přes rok v podstatě od začátku celé téhle situace. Změna jde vidět a je to super, ale k jídlu a nějakému zdravějšímu stravování se asi nikdy nedonutím a bohužel mi k tomu nepomáhají ani tyhle IG účty.. :/ :D ale tobě držím palce! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ať se ti s novým instagramovým účtem daří :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  6. Určitě se na něj podívám. Taky se snažím něco shodit a takové instagrami mám ráda taky sem přemýšlela, že si založím, ale nakonec jsem se na to vyprdla. Jen tak dál určitě. ♥

    OdpovědětVymazat