...: Photooshooting Rosice - Focení s Oldřichem

neděle 9. dubna 2023

Photooshooting Rosice - Focení s Oldřichem

Od Listopadu jsme se Oldřichem neviděli. Jeho život nabral zcela jiný směr a focení se na několik měsíců tak trochu přestal věnovat. Já jsem tvrdohlavá a i přesto, že mi sdělil, že jeho foťák není zrovna ve své kůži a tak používá starý Olympus, rozhodla jsem se ho přesvědčit k focení. Fotograf, který pochází od Znojma, již podruhé za mnou přijel do Brna. Společně jsme vyjeli na poslední zimní focení roku 2023. Jak se naše setkání vyvedlo, uvidíte níže. 

We haven't seen Oldřich since November. His life took a completely different direction and he kind of stopped taking pictures for a few months. I'm stubborn and despite the fact that he told me that his camera is not in his skin and so he uses an old Olympus, I decided to convince him to take pictures. The photographer, who comes from Znojmo, came to see me in Brno for the second time. We went together for the last winter photo shoot of 2023. You can see how our meeting turned out below.

Oldřich haben wir seit November nicht mehr gesehen. Sein Leben nahm eine ganz andere Richtung und er hörte für ein paar Monate auf zu fotografieren. Ich bin stur und trotz der Tatsache, dass er mir gesagt hat, dass seine Kamera nicht in seiner Haut steckt und er deshalb eine alte Olympus benutzt, habe ich mich entschlossen, ihn davon zu überzeugen, Fotos zu machen. Der Fotograf, der aus Znaim stammt, hat mich zum zweiten Mal in Brünn besucht. Wir sind zusammen zum letzten Winterfoto-Shooting des Jahres 2023 gefahren. Wie unser Treffen ausgegangen ist, könnt ihr unten sehen. 

Náhledy berte lehce s rezervou, nejedná se o profi fotky, ani takové, které měly vzniknout v rámci TFP zdokonalování obou stran a rozšíření portfolia. Ale spíše o setkání dvou známých, kteří mají podobný koníček. Jinak poprvé jsem byla v Rosicích a to máme přímo za humny. Mimochodem, všimli jste si botiček? Už jsem vám je zde ukazovala, jsou značky Santé.


Take the previews lightly with a grain of salt, these are not professional photos, nor those that should have been created as part of the TFP to improve both sides and expand the portfolio. But rather about the meeting of two acquaintances who have a similar hobby. Otherwise, it was the first time I was in Rosice.

Nehmen Sie die Vorschauen auf die leichte Schulter, dies sind keine professionellen Fotos, noch solche, die im Rahmen des TFP hätten erstellt werden sollen, um beide Seiten zu verbessern und das Portfolio zu erweitern. Sondern eher um das Treffen zweier Bekannter, die ein ähnliches Hobby haben. Ansonsten war ich das erste Mal in Rosice. 

 

 

Outfit: 1 

jacket: Kik

Skirt: Orsay

Scarf:???

Headdress: New Yorker


Outfit: 2 

Sweather: Reaper (sport wear)

Pants: Lidl

Shoes: Santé

3 komentáře:

  1. hezky ti září vlasy na fotkách :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tu zeď jako pozadí jste vybrali fakt dobře :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  3. Fotky jsou krásné, moc ti to sluší, ale už chci všechny zimní věci na dlouho uklidit...
    Ať žije jaro!
    Hezký večer, Helena

    PS: myslím, že jsem komentovala tvé krásné fotky, ale asi jsem spadla do spamu...

    OdpovědětVymazat