...: Kouzelný prosinec/ magic December

pondělí 13. ledna 2020

Kouzelný prosinec/ magic December

Krásný den moji milý čtenáři. Když poslední rok uplynul jako voda, tak prosinec byl téměř před okamžikem. Jelikož byl prosinec výživný měsíc na příjemné události, rozhodla jsem shrnout jednotlivé okamžiky zvlášť. Píše se 29. listopadu, ano je stále listopad, ale tento den vnímám jako počátek vánoční období. Po práci jdeme na vánoční mini posezení zahrnující oběd a poté jedu s Hankou do Brna na mé první vánoční trhy, pokec s přáteli a na schůzku. Vánoce přicházejí. Cítím vánoční atmosféru a večer i pěknou zimu! (Článek o Brně).  

Have a nice day my dear readers. The last year elapsed like water, December was almost a moment ago. Since December was a very interesting month for a pleasant events, I decided to summarize the moments separately. It is written 29th November, yes it is still November, but I see this day as the beginning of the Christmas season. After work, we go to a Christmas mini sitting including lunch and then I go with Hanka to Brno to my first Christmas market, for talking with my friends and I go also on meeting. Christmas coming. I  feel the Christmas atmosphere and a cold  in the evening! (Article about Brno).


30.trávím čas se svou rodinou a slavíme nadcházející narozeniny mamky a ségry a dostáváme první nadílku od Mikuláše.  
1. Prosince jdeme s Hankou u nás na město, kde je tradiční rozsvícení Vánoční stromečku a proslov starosty, stojíme frontu na punč. Místní zpěvačka zpívá koledy. Jakmile přijdu domů pouštím se do vánočního úklidu a tvořím adventní věnec. 
 3. prosince jsem se pustila do prvního focení produktu pro ELNINO. (Článek o parfému). A z fotek mám doposud moc velkou radost a ještě větší z parfému.  

30th I spend time with my family and celebrate the upcoming birthday of my mom and sister and get the first present from saint Nicholas.On December 1st we go with Hanka to our town where traditional Christmas lights and there  the mayor's speech The local singer sings carols. As soon as I come home I embark on Christmas cleaning and create an Advent wreath. And around this time I bake gingerbreads.
On December 3. I started my first photo shoot for ELNINO. (Article about perfume). And so far I am very happy from photos. Do you like it? 



5. prosince „přišel“ knám domů Mikuláš.  
6. prosince jsem si s Hankou vychutnávala čertovské pivo na Dvojce a bylo pekelně dobré (mě alespoň chutnalo)  
10. prosince se u nás ve městě uskutečnily vánoční trhy a výstava, tentokrát jsem si něco i nakoupila, dala si svařáka s mamkou a ještě jsme zašly na kafe. 
13. prosince jsme s kolegyněmi jely plavat do Laguny do Třebíče, jediná fotka,kterou mám je veliká a moc chutná pizza.

On December 5, saint Nicholas “came”. 
On December 6 I enjoyed Devil's beer on a cafee an dwine bar DVOJKA  with Hanka and it was pretty good (at least I liked it)
On the 10th of December, Christmas markets were held in the town and the exhibition took place, this time we bought something, I and my mum have hot wine and we went to have coffee.
13th On December  me and my collegues went to the lagoon to Trebic, the only picture I have is a big and very tasty pizza.


14. prosince jsme vyrazili s našima na vánoční trhy do Vídně (vesnice blízko Meziříčí). Na to jaká byla reklama, nic moc nebylo k vidění.   
15. prosince se uskutečnil náš trip do Vídně (Rakouska). (Článek Schönbrunn, článek Rathaus platz) 
17. prosince jsem navštívila kamarádku v Jihlavě, společně jsme zašly na další trhy. (VLOG)
20. prosince se odehrálo poslední cvíčo ve fitku vroce 2019. 
21. prosince kamarád organizoval vánoční večírek.  

On December 14th, we went to the Christmas market in Vienna (a village near Meziříčí). In ads was  more then we saw on markets.
On December 15th our trip to Vienna (Austria) took place. (Article Schönbrunn, article Rathaus platz)
On December 17th, I visited a friend in Jihlava, together we went to other markets. (VLOG)
On December 20, I was on the last time in year 2020 in gym.
On December 21, a friend organized a Christmas party.


24. 26. jsem trávila s rodinou výměnou dárků a návštěvami, zajeli jsme také do Brna, kde ještě byly ještě 26. otevřené stánky s pochutinami na vánočních trzích. ČLÁNEK/ VIDEO ze Štědrého večera, video z Brna
27. prosince jsem vyrazila s holkami na naši první společnou karaoke párty. 
29. prosince jsem navštívila s Hankou Jump Park v Brně. (Bude v jednom z vlogů) 30. prosince jsem navštívila Petrovu ségru a pomazlila si štěňátka.  
31. to vše vypuklo... SILVESTR. 

24. –26. I spent time with the exchange of gifts and visits of my family, we also went to Brno, where 26th were open stalls with snacks in Christmas markets. ARTICLE / VIDEO from Christmas Eve , video from Brno
27. December I went with my friends to our first karaoke party.On December 29th, I visited Hanka 
Jump Park in Brno. (Will be in one of the vlog)
30. December I visited Peter's sister and cuddled the puppies.
31. It all broke out ... FIREWORKS


 JAKÝ BYL VÁŠ PROSINEC? And what about your December?

5 komentářů:

  1. Vidím, že jsi prosinec měla hodně pestrý. U mne byl poměrně pracovně náročný (konec roku znamená spoustu termínů), ale stihla jsem i nějaké plánované akce. Takže vlastně nakonec byl fajn :)

    OdpovědětVymazat
  2. Prosinec je vždycky kouzelný, naopak leden přímo nesnáším. :D

    OdpovědětVymazat
  3. To jsi měla skvělý prosinec. Stále jsi někde byla. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Jééé, to jsi měla dobře nabitý a příjemný měsíc, to je dobře! :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  5. Doufám, že sis v Brně na trzích nezapomněla dát turbomošt, protože já to letos pěkně odflákla a měla jsem jenom jeden za celou dobu, přitom je to taková mňamka úplně to zbožňuju! :D
    Ve kterém jumpparku jsi byla? :) Otevírali totiž na konci roku jeden nový ve Futuru, kde jsem ještě nebyla, tak bych brala hodnocení :D :)

    OdpovědětVymazat