...: A teď už prázdniny/ holiday

úterý 27. června 2017

A teď už prázdniny/ holiday

Včera jsem úspěšným složením poslední zkoušky z práva zakončila druhý ročník vysoké školy! Konečně jsem se dostala do druháku a ke státnicím a k tomu všemu zbývá už jen krok a jen jeden jediný rok, pokud se nic nepo…  Kdo ještě studuje, určitě si dovede představit ten pocit volna po zkouškách. 
Yesterday I succefull passed my last exam from law and I ended second year on university! And after holiday I go to fifth semester.
t-shirt: H&M; shorts: F&F; shoes: New Yorker; bag: Adidas; cap: O´neill  - ringit.cz


Ale tak úplně mě volno nečeká, pokud se povede, prázdniny budou oproti předchozím rokům nabytější a to nejen pracovně, ale i  zábavově a to i blogově, protože mě prostě blog baví (teď i YouTube) a bavíte mě i vy, vaše komentáře, články a o to bych nerada přišla
K dnešnímu článku přidávám fotky, které jsme fotily po oslavě dědových narozenin v sobotu. Na outfitu neshledávejte nic zajímavého.  Téměř vše, co jsem měla oblečeného, mám už asi 3 roky, jen jsem to zase trochu jinak zkombinovala a využila ochoty mamky, sestřenky a také skvělého pozadí. 

I will not only holiday, I will have summer job and I will have time for blog and for your blog and your comment, which I like. Today I add photos which we took at nature on my grandpas birthday. These photos took my mum and my cousin Verča.
My outfit is simple, every pieces I havethree years, but this is another combination.
Jinak v sobotu jsem si střihla snad asi poprvé roli fotografa, kdy jsem fotila hned několik fotek se sestřenkou Verčou  - pokud to čteš tak AHOJ VERU. Myslím si, že se fotky povedly, ale to je pouze můj subjektivní názor, na jiný názor byste se musely zeptat Verči. Bohužel tyto fotky vám neukážu, fotograf nejsem a bez svolení je nezveřejním (i když to občas dělám kámoškám, které to nakonec odkývnou)

At saturday I was photographer for first time. I took a photos of Verča, but I can not to show you.


5 komentářů:

  1. Nádherné fotky. A ten pocit volna velmi dobře poznám. A počkej teprve na ten pocit, kdy školu úplně dokončíš. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Very cute outfit!! You have such an amazing figure Kate! You look sooooo pretty and your legs are amazing!! :) Looks like you had a lot of fun in taking these photos! Great work!

    OdpovědětVymazat
  3. Prázky ti závidím, taky bych je brala.....a ten pocit volna, ten je k nezaplacení ! Užívej si ho co to půjde ! (I za mě :)).

    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
  4. Do té přehrady bych hned skočil :D Jinak hezké fotky :)

    http://neverforgetneverlookback.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Hezké fotky :) Mám to teď stejně, hrozná úleva :D Akorát se snažím přijít na to co budu vlastně dělat :D

    Cosmokočka

    OdpovědětVymazat