...: Blejskni se/ glance

čtvrtek 20. července 2017

Blejskni se/ glance

Včera jsem vyrazila do Jihlavy do školy si něco málo zařídit. Jelikož to byla záležitost asi pěti minut, naplánovala jsem si nákupy. Mým cílem bylo zajít do Rossmana, jsou slevy na Makeup Revolution, přemýšlela jsem i nad Catrice, koupit žabky v CCC, protože minulý týden mi došla smska o výprodeji všech letních bot s 50% slevou, poté si koupit rovné šaty, možná bílé tílko a domů. 
No plán se trochu změnil. Po cestě do Rossmana jsem se zastavila na boty v Okey šopu, pravděpodobně ho znát nebudete, protože se nejedná o žádnou značku, nicméně v Jihlavě je poměrně známý, protože jsou v něm strašně levné boty a velký výběr. Nic jsem nekoupila. 
Další zastávkou byl Rossman, asi největší zklamání, v Jihlavě MR ani Catrice nekoupíte, nicméně jsem si alespoň něco málo odnesla... Poté jsem se zastavila v Textil house second handu, kde bylo vše za třicet a já tak ulovila jedno pěkné tílko, i když už se mi tolik nelíbí :-D 

Yesterday I went to Jihlava to my school and after this I went to shops. So I visited Okey shop - it is no brand butik with shoes. My next step was Rossman. I thought that in Rossman will be Makeup revolution and Catrice, but no... The third step was Textil house - it is famous second hand in Jihlava and there were every things for 30CZK. So I took one t-shirt.  After this I went to CCC and I took pantofel and flat sandals.
shoes: CCC; earrings: Rosegal
Rovnou z města jsem se vydala do CCC, kde jsem ulovila žabky, které jsem potřebovala a stříbrné sandále, které můžete vidět na fotkách. No představovala jsem si sice trochu jiné sandále, tyto se mi původně ani moc nelíbily, ale nakonec jsem si je celkem oblíbila a pak jsem v nich celá nadšená chodila večer po bytě.

I took  silver flat sandals, which I did not like, but it was a little bit good. But when I was at home I fell in love with it.
A dnes jsem je sladila s těmito malými stříbrnými náušnicemi, které mi v pondělí došly z Rosegalu, skvěle se k sobě hodí, že? :) 

And today I take my silver sandals and I add my new small silver flower earrings which I got on monday from Rosegal, it is nice combination, is not it?
A když jsem u toho Rosegalu mám pro vás slevový kód, který vám cenu nákupu sníží o deset procent, není to moc, ale při větším nákupu už to dělá docela dost.  KÓD: Rosegalxie

And when I write about Rosegal I want share my code for you on Rosegal, it is 10% code. So there is: Rosegalxie

15 komentářů:

  1. Sandalky jsou moc hezké :) A náušnice roztomilé :) Zacla jsem odebírat tvůj blog a hezky se ti to zaokrouhlilo na tu 70! :D


    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovědětVymazat
  2. tie sandálky sú skvéle :) pozerám, že aj zmäkčené z opačnej strany tých remienkov, lebo ja som vydražila veľmi podobné z anglicka na ebay a oni boli presne také pevné strieborné ako na vrchnu a otláčali ako prasa :D som ich po dvoch noseniach vyhodila
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
  3. Sandálky jsou krásné, k léto přesně pasují :))

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  4. Beautiful shoes!

    I hope that you visit my blog and maybe stay for longer!
    spiked-soul.blogspot.com

    Like Spiked Soul on FACEBOOK


    Kisses
    Elwira Charmuszko

    OdpovědětVymazat
  5. Sandálky jsou docela pěkné. Taky to tak mám, že když si koupím něco nového, chodím s tím i po bytě. :-D
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat