...: Kosmetický haul/ Cosmetics haul

sobota 4. listopadu 2017

Kosmetický haul/ Cosmetics haul

Ahoj už jsem několikrát slibovala od léta, že vám ukážu, co jsem si koupila v Německu a tak nějak všelijak různou kosmetiku. No ten čas nastal trochu déle než jsem měla v plánu, ale nastal a právě teď mám pro vás nový článek. Na Youtube bude během následujících pár dní video, dodatečně ho pak přidám i sem. ;) 
Ke všem produktům napíšu pouze základní info, pokud vás něco bude zajímat pokusím se o recenzi, nebo napíšu do komentáře.
1. Rtěnky Sleek mám z německého Müllera, líbí se mi jejich barvy, pigmentace, ale moc dlouho nevydrží.// Rtěnka Trend it up -kupovaná ve výprodeji v DM// EPP balzám od ČEZU z mého hosteskování

Hi during last months I promised to you that I add post with cosmetics from summer and from Germany. I had no time, so I write this post now. As soon as possible it will be on my YouTube channel.
1. Lipsticks Sleek from Müller from Germany - I like them pigmentacy and colour, but they are not long lasting.// Lipstick Trend it up is from sales from DM// EPP lip balm I have from my hostesing


2. Všechny tyto tři kousky jsem dostala od ségry a koupila je v Německu.
2. All these things are by my sister and she bought them in Germany
3. Řasenka Rockin curves byla ve výprodeji a proto jsem ji musela mít dvakrát. Tuto miluji!// Začátkem září byly výprodeje Essence, tak jsem si nabrala dvoje linky. Vodě odolný jsou lepší...

3. Mascara Rockin curves was in sales and because I love this mascara I bought it twice.// In the start of September were sales of Essene so I bought eyeliners. I like more water proof.
4. Moje první Uma stíny z výprodeje v Tetě// Freedom stíny z Pepco// a dva velvet stíny,by Essence - ty mám ráda, jsou docela dost pigmentovaný. Výdrž je tedy horší... 

4. My first Uma eye shadows from Teta// Freedom eyeshadow from Pepco// two velvet eye shadows Essence - i like them - they have good pigment, but they are not long lasting.
5. Parfém Incanto jsem vyhrála na Notinu v jejich instagramové soutěži - doporučuji.// Wild pearl je moje nejoblíbenější a koupila jsem ji v Německu. U nás ve městě už není k sehnání.

5. Parfum Incanto I won in Notino.cz on their instagram.//  Wild pearl is my favorite parfum and because it is not in drugstors in our city I bought it in Germany
6. Rimmel makeup - stále dokola, miluji!// Primer na zkoušku, nehezky voní, ale super// Essence opět s výprodeje// Catrice v odstínu beige z Německa z Müllera

6. Rimmel makeup is my favorite// Primer is super// Essence is also from sales from drugstores// Catrice in beige shadow from Germany from Müller.
7. Moje nejoblíbenější rtěnky, tu světlejší jsem dostala od kamarádky k narozeninám a tu druhou jsem si koupila, protože mi došla. Myslím, že jsou v odstínu 11 a 12.

7. My favorite lipsticks by Dermacol - The first I got to my birthday from my friend and the second I bought, because I like it. I think that shadows are 11 a 12.
8. Himalayu jsem koupila ve výprodeji v Rossmanovi a musím říct, že je to docela příjemná kosmetika.// Garnier byl úplně ve všech drogeriích ve výprodejích// Tónovací mléko s beta karotenem z Avonu mi bylo doporučeno a fakt funguje.// A Niveu mám ráda. 

8. Himalaya I bought in sales in Rossman and It is good cosmetics// Sun +  maxi tun by Avon - tone milk with beta caroten is very good// And Nivea  - my must have piece.
9. Šampon od YR mi došel - musela jsem si koupit další// Masku jsem koupila v Tetě ve výprodeji za 9 korun// A tělový peeling od YR jsem dostala k narozeninám v obchodě YR

9. Shampoo by YR I have again// Mask was in sale in Teta// Body peeling I got by YR like a birthday gift.
10. Miniatury z dovolený v Německu
10. Miniaturies from holiday in Germany
11. Deodorant mi přivezli naši z Německa z Edeky// BU byl v Joy// Olej na vlasy od Balei si také kupuji stále dokola, mám ho ráda.

11. Deodorant I have by my parents and it is from Germany from Edeka// BU was in Joy// Oil from Balea is my favorite
12. Zkráceně, bylo ve výprodeji a dost výhodně - 2 za 100 korun? No nekupte to, že?
12. Micellars waters were in sales - 2 for 100 CZK

26 komentářů:

  1. Máš toho tedy opravdu hodně. Jsem zvědavá na jednotlivé recenze. :) BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Postupně budou, akorát já jsem taková zpomalená v recenzích, raději píšu fashion/ life články, takže opravdu časem :-)

      Vymazat
  2. Nejvíce mě zaujaly ty tekuté matné rtěnky od značky Sleek :) ale jinak celý kosmetický haul je zajímavý.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  3. Mňa hneď zaujal ten krásny staroružový rúž od Sleeku, Garnier micelárky mám veľmi rada, neustále ich používam a kozmetika Himalaya je tiež super :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. On úplně tak starorůžový není, ale to uvidíš třeba někdy v recenzi.:) Himalaya je, až jsem z toho překvapená:D.

      Vymazat
  4. Wau, to je ale vecí!! Hneď prvé rúže ma zaujali, sú naozaj krásne! :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělé nákupy. Nejvíce mě zaujaly všechny rtěnky, mají pěkné odstíny.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mají, akorát jsou lehce jiné než na obrázku. Zdání trochu klame.

      Vymazat
  6. Pekný haul :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  7. Pěkná várka produktů. V Německu jsem dlouho nebyla ale úplně si říkám, že bych zase nejradši někam hned vyrazila. Himalaya je zajímavá kosmetika, určitě je tou značkou která mě v drogeriích začíná dost lákat.

    Terezah-style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak až to půjde vyraž, v Německu je pěkně.:) Jinak já se také už po Himalaya budu koukat, láká mě více produktů.

      Vymazat
  8. this sleek lipsticks look very interesting

    OdpovědětVymazat
  9. Ten Rimmel makeup je fakt skvělej! Miluju ho! Vím, že jsem ho jednu dobu nikde nemohla vůbec sehnat.
    A ty Sleek rtěnky alsgjhskhfgs škoda že teda tolik nevydrží

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jn to je docela dost škoda, ale ty barvy jsou fakt úžasný.:) No díky bohu je ten Rimmel teď úplně všude. já ho kupuji pořád dokola :D doufám, že mi jen tak nezruší.

      Vymazat
  10. Sleek rúže milujem, mne veľmi sedia, zato Dermacol ma strašne sklamal, výdrž je dobrá len vtedy, ak nič nepapáš. :/

    Rebelliouslily SÚŤAŽ!!!

    OdpovědětVymazat
  11. Nedivím se, že jsi tam ty micelární vody nenechala :D

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  12. Lovely Sleek :)

    http://www.yelizinkesifleri.com/

    OdpovědětVymazat
  13. Skvělý článek plný báječných tipů! Miluju nakupování v Německu, vždycky si toho přivezu plno :)

    OdpovědětVymazat
  14. Thank you very much:) I will write on your blog;)

    OdpovědětVymazat