...: Vánoce v Brně/ Christmas in Brno

čtvrtek 21. prosince 2017

Vánoce v Brně/ Christmas in Brno

V rozpacích, trošku zklamaná, zamyšlená, unavená, zároveň šťastná a připravená strávit skvělý předvánoční víkend ve vánočním duchu. Nejspíš bych měla být doma, sedět u stolu a psát svoji závěrečnou práci, ale čas strávený s rodinou a přáteli, vánoční atmosféra a to kolem mě nenechává chladnou a vyrážím na další vánoční trhy. Tentokrát do Brna
Trošku jsme nestíhali, lovili jsme poličky do pokoje - věčný boj, žádná není "ta" správná, v rychlosti shlédly trhy, poslechli hudbu a frčeli domů, aby jsme se ségrou večer stihly tradiční vánoční večírek

I was confused, a little bit dissapointed, tired but also happy and I was prepared spent amazing great weekend before christmas. I have supposed to be at home and wrote my bachelor works, but because I love Christmas I went on next christmas markets to Brno. We had not so much time, we wanted to buy shelf, but me and my sister did not like anything. We went to markets, we listened music and we went to home, because we had christmas party. 


Byla to divočina, bylo to vše tak nějak v rychlosti, ale bylo to super. Když já bych se bez toho všeho kolem asi neobešla. :) Jaké trhy jste navštívili? Máte v plánu ještě někam vyrazit? Video i s vystoupením dole;) 

It was crazy day, it was so quickly and super. I can not be without christmas atmosphere. Did you visit christmas markets? And where? Or are you going to go on Christmas markets? I add vidoe under photos.

5 komentářů:

  1. Na trzích jsem byla, ale jen u nás a tady jsou celkově vánoční trhy o ničem. Minulý rok jsem byla v Bratislavě a to byla opravdu nádhera. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Také jsme letos navštívila trhy, ale nějak tam na mě moc ta vánoční nálada nepadla. :D

    OdpovědětVymazat
  3. Brno je krásné! :))

    Přeji Ti krásné a šťastné Vánoce!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  4. Wow! Great post dear!

    https://elenabienvenido.blogspot.com.es/

    OdpovědětVymazat
  5. Jééj pekné fotky :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat