...: Heart and home

úterý 27. března 2018

Heart and home

Ahoj všichni, dnes vám představím tři svíčky od Heart and Home, které jsem si vybrala na Albi.cz. 
První svíčka střední velikosti je s vůní levandule a šalvěje. Obal svíčky je skleněný a je uzavřená víkem s potiskem levandule a logem Heart and home. Svíčka je fialové barvy. Vůně je jemná a přesto výrazná, převážně lze rozpoznat květinová vůně levandule, která má uklidňující charakter. Svíčka je kvalitní, řekla bych, že vůní je o trochu silnější než svíčky od Yankee Candle, i když zcela se to samozřejmě srovnat nelze. 
Tato svíčka mi připomíná Provence, oblast ve Francii, kam bych se jednoho dne chtěla podívat.

Hi everybody today I want show you candles by Heart and Home, which I have choosen on Albi.cz.
The first candle is a middle size and it is with lavender and sage. Candle has violet colour. It is in glass with covering with lavender and logo H&H. It has calming character. Smell is gentle and strong. You can feel floral smell with lavender. It is so quality and smell is a little bit stronger than Yankee Candle.
When I feel this candle I imagine Provence, area in France, which I want visit.

Druhá svíčka je z řady malých svíček - svíček bez obalu. Je v papírové krabičce s potiskem kokosů a logem. Jak jsem již naznačila, jedná se o kokosovou vůni. Tato vůně je sladká a přesto jemná a výrazná. Nejedná se o žádný bolehlav, ale o příjemnou vůni. Připomíná mi léto, kokosové palmy, moře a slunce. :) Také tak zbožňujete vůni kokosu?

The second candle is small candle - candles without wrap. It is in small paper box with printing of coconut and with logo. It has coconut smell. Smell is sweet and gentle and strong. It is not smell for headache. It is nice smell. When I feel this candle I imagine palms, sun and beach. Do you like also coconut smell?

Posledním kouskem je opět malá svíčka, takzvaná svíčka bez obalu, která je také ukrytá v papírové krabičce s logem, ale potisk je jiný, protože se jedná o svíčku s vůní grepu a černého rybízu.Svíčka má osvěžující vůni, lze říci, že takovou šťavnatou a opět výraznou.

The last piece is again small candle without wrap. It is in small box with printing of grapefruit. The smell is with grapefruits and with blackcurrant. It has refreshing, juice and strong smell.

K oboum svícím je navíc k zakoupení malá sklenička s motem H&H.

For small candles are on eshop small glasses with logos H&H.

Jelikož jsou svíčky vyrobené  z kvalitního materiálu, sojového vosku a speciálních knotů z Německa, svíčky by  měly vydržet poměrně dlouho hořet. U střední svíčky se doba hoření pohybuje kolem 30 hodit, u malé - bez obalu, kolem 15 hodin. Výdrž svíček prozatím posoudit nemohu, svíčky jsou aktuálně ve stavu pálení, výše zmiňované informace jsou z eshopu albi.cz

Candles are made from quality material, soybean wax and special wicks from Germany. Candles keep burn for long time. Middle candle burn around 30 hours and the small candle burn around 15 hours. If you like this candles you can find it on eshop albi.cz

10 komentářů:

  1. Ta s vůní grepu a černého rybízu mě zaujala nejvíce. Jinak do Provence bych se taky někdy ráda podívala. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Provence je krásná země, třeba nám to oběma někdy vyjde:)

      Vymazat
  2. Jsou docela pěkné, hodně mi připomínají YK :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ještě jsem nezkoušela, ale docela mě zajímají :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vůbec se nedivím, já o nich právě dost četla a byla jsem na ně strašně zvědavá. :)

      Vymazat
  4. This is so inspiring!
    I love the post:)

    OdpovědětVymazat
  5. Asi jsem se zamilovala :D Já miluju svíčky a tyto jsou krásné! Hlavně ta levandulová a kokosová :)

    OdpovědětVymazat