...: Novinky v šatníku/ HAUL

středa 20. června 2018

Novinky v šatníku/ HAUL

Vítávám vás u nového článku, který je zaměřený na nové přírůstky v mém šatníků. Během učení na státnice jsem odolávala nákupům kosmetiky, ale neodolala jsem nákupům oblečení. Asi největším lákadlem byl pro mě second hand Genesis, kde je k dostání každý kousek za pouhých 39 korun a dále moje kamarádka, která nakupovat mimo město byla a přivezla si super kousky, které jsem chtěla samozřejmě také, ale v možnostech našeho města, na nic většího mi čas už nezbýval. :)

Hi I welcome you at new article, which is with new things in my wardrobe. During learning for state exam I did not buy cosmetics products, but I bought clothes. I bought clothes only in our city mainly in second hand Genesis, where is one thing only for 39 CZK and I also bought things in another shops in our city. 

Proužky jsou stále in a já neodolala těmto jinak barevným kombinacím. Navíc triko vpravo má mašličku a gumku v pase, která v přední části dělá peplum efekt. 

Striped things are still cool and I bought colorful combinations. In addition t-shirt on right side has bow and gum in the waist. It has peplum effect.
left t-shirt: Takko fashion via Genesis; right t-shirt: Metrofive via Genesis
Tílko na ramínka je pro mě must have kousek, navíc si dovoluji říct, že tento typ tílek mi sluší.:) Černých tílek není nikdy dost a tento má volánky.:)

Top with thin straps is must have piece for me and I think that this piece suitable for my body shape. And black t-shirt? I love black colour.
Left t-shirt: Ichi via Genesis; Right t-shirt: Crash one via Genesis
Další tílko, které je vzorované je teplejšího materiálu, tílko má navíc spodní vrstvu a průsvitná halenka je super na basic tílko. Je mi větší, ale udělá docela velkou parádu.

The next top is from warmer material and it has bottom layer. Transparent top is super on basic top. It is bigger for me, but it does not matter, because it is fantastic.
Both t-shirt: H&M via Genesis
Bundička je pro mě horkou novinkou, vypadá jak jeansová, ale není!:) Vestička se hodí parádně na tílko.

Jacket is for my the hottest news, it looks like jeans jacket, but it is not. Vest is good on top.
Jacket: Hardstone via Genesis; vest: Yessica via Genesis
Už dlouhou dobu toužím po černé košili, bohužel stále nemůžu žádnou najít, ani v butiku ani v secondhandu, nicméně jsem našla alespoň černé košilovité šaty, které jsou krásné. 
Druhé šaty mi připomínají potiskem film GEJŠA

I want black blouse for long time, but I did not find blouse in shop or second hand, however I found black dress which looks like a black blouse and it is amazing.
When I see next dress I think on film Geisha. 
Black dress: F&F via Genesis; Floral dress: no name via Genesis
Květinové šaty dělají docela pěkný tvar postavy. Druhé šaty jsou super už jen vzhledem k tomu, že jsou velikosti S a padnou mi. Chápete to? :D 

Floral dress is suitable for my body shape. Next dress are amazing because it has size S, but it is not my size and I wear it. Do you understand? 
Floral dress: Orsay via Genesis; right dress: Tipstar via Genesis
Bílé triko jsem si kupovala na základě kámošky, protože se mi na ní moc líbí. A ťapky? Ty jsou super kouskem nejen do balerín. 

White t-shirt I bought because my friend has similar t-shirt and I like it on her. A socks? This are super for flat shoes or for sneakers. 
t-shirt: Kik; socks: Pepco


18 komentářů:

  1. Tý jo velmi pěkné věci. :) Obyčejné tílka přes léto nosím nejčastěji.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky, kraťase tílko, kecky nebo tenisky a super rychlý a pohodlný outfit je na světě ať už jde člověk kamkoliv. :) A děkuji za komentář. :)

      Vymazat
  2. Ty jo to je plno nových úlovků..:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, docela se zadařilo.:) Už lovím dál, jsem teď úplný maniak :D

      Vymazat
  3. pekné veci, mňa najviac zaujali šaty Gejša <3 krásne

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to nejsi jedinná, zaujaly i moji babičku, ta z nich byla unešená a téměř všechny kamarádky. Ty se povedly.

      Vymazat
  4. Super věci, moc se mi líbí to černé tílko s volánky - jednoduché, ale zároveň ozvláštněné těma volánkama :). Já taky občas zajdu do sekáče, ale nikdy neulovím tak hezké věci jako vidím u ostatních lidí na blogu nebo yt.. :D Asi nemám štěstí, ale musím říct, že mě ani moc nebaví se tam přehrabovat a hledat nějakou hezkou věc, ale zase když se mi podaří ulovit např. super svetr (kterej miluju doteď!) za skvělejch 60 Kč, nosím ho ještě s větší radostí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to musel být super úlovek a taky za pár korun. :)
      Děkuji moc za pěkný a dlouhý komentář.

      Vymazat
  5. Pěkné věci, nejvíce se mi líbí černé tílko s volánky. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. Super věci mě se taky moc líbí oblečení s proužkama a ty červené šatičky s květinovými vzory jsou nádherné! :)

    TheBlondieTale

    OdpovědětVymazat
  7. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  8. Niektoré kúsky sú naozaj veľmi pekné :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
  9. Ťapky jsem si také minulý měsíc koupila :-D do espadrilek jsou potřeba!!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat