...: Co jsem dostala k Vánocům/ What I got for Christmas 2018

sobota 5. ledna 2019

Co jsem dostala k Vánocům/ What I got for Christmas 2018

Letos byl Ježíšek chudší a vlastně jsem si toho ani příliš nepřála, ale i přesto jsem dostala spoustu krásných dárků mimo rozsah mého wishlistu a byla jsem velice mile potěšena, kromě dárečků doma, jsem si také vyměnila dárky se dvěma kamarádkami, s přítelem a navíc jsem dostala jako překvápko dáreček od kolegyň. Obdarovalo mě daleko více lidí, ale rozhodla jsem se vám dnes zahrnout pouze dárky od výše zmiňovaných. :) ) Z měkkých dárků mě potěšily vánoční ponožky od ségry (Pepco), vánoční ponožky od Hanči (C&A), spodní prádlo, teploučké měkoučké baleríny, šála (Pepco) a čepice, kterou jsem si dodatečně koupila za korunky od dědy. Také jsem byla mile potěšena koženkovými kalhotami a svetříkem, které jsem si koupila před Vánoci a dostala až pod stromek.

This year (2018) I got many things but less then last  year (2017), I did not wish many thing but I got many things so I was enjoyed. I got presents by my family in our home and I got presents by my two friends, I got also present by my boyfriend and like a suprise I got a little present in my job. From soft presents I got two pairs of socks (from C&A and Pepco), underwear, home shoes, scarf (from Pepco) and cap, which I bought after Christmas for money which I got by my grandpa. I got also leather jeans and sweater.

Z kosmetiky jsem si nejvíce přála parfém z krasnevune.cz a také jsem ho dostala plus ještě k tomu miniaturku od kamarádky. Růžový lak na nehty jsem dostala od ségry a třpytivý jsem si koupila dodatečně až po Vánocích. Pod stromečkem mě překvapila růžová tekutá rtěnka Isabelle Dupont, černá maska od Garnieru, Fa a Gliss kur sprej a korektor od Catrice.

From cosmetics I wanted parfume from krasnevune.cz and I got it and in addition I got a miniature of parfume by my friend. Pink nail polish I got  by my sister and nail polish with sparkles I bought after Christmas. I also got pink liquid lipstick Isabelle Dupont, black mask by Garnier, Fa and Express spray by Gliss kur.
Kamarádka mi také nadělila čaj s příchuti mango a růže na který jsem moc zvědavá. Pod stromeček jsem také dostala vytoužený vosk a diář. Jako překvápko jsem dostala svíčku s vůní lískový lanýž a od kolegyň zvoneček.

My friend gave me tea with flavour mango and rose. Under Christmas tree I got also my favorite wax, diary, candle and bell by my colleagues.
Od přítele jsem dostala smoothie maker, o něm jsem sice věděla, ale nevěděla jsem, který přítel vybere a vybral moc dobře! Jsem spokojená.

By my boyfriend I got smoothie maker. I knew about it but I did not know his choice and I am so satisfied with this.
No a poslední dáreček, vyhrála jsem v super giveaway u http://excessivemind.blogspot.com/ a ještě naposled děkuji!

The last presents are thing from giveavay on  http://excessivemind.blogspot.com/ .
A co jste dostali pod stromeček vy? What did you get under Christmas tree?

12 komentářů:

  1. Mala som ten lak od Gabriella Salvette...dlhú dobu bol môj obľúbený lebo vyzerá na nechtoch krásne!! Tak jedinečne :)
    Recenzie-Kozmetiky

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné dárky :) moc mě zaujal smoothie maker, to je super věc! :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  3. Dostala jsi moc krásné dárky. Taky kolikrát vím, co dostanu, ale musím to odložit a dát až pod stromeček. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné dárky, a opravdu máme stejnou svíčku :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jéé, svíčky :) hrneček je moc pěknej :)


    Přeji Ti krásný a úspěšný nový rok!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  6. Jé, velmi ráda koukám na tento typ článku. Pěkné dárečky!!! Já si zrovna před Vánoci koupila nový smoothie maker :)

    OdpovědětVymazat
  7. Bez ponožek by to nebyly Vánoce!:D Také jsem jedno balení dostala. Mně udělaly největší radost knížky a dálniční známka, hah :D Dostala jsem toho samozřejmě víc, ale ještě uvidím, jestli budu článek s dárky psát.

    TheWayByA

    OdpovědětVymazat
  8. som zvedava co budes hovorit na parfem z krasnevune..uz dlho sa rozhodnujem ci si ho kupit alebo nie :)ak budes mat cas a bavi ta lifestyle a vlogy tak pozri moj youtube :)
    https://www.youtube.com/channel/UCv0NknfmLoMjq7dt1-VTyTA

    OdpovědětVymazat
  9. Krásné dárečky, taky si koupím vždycky dárek pro sebe :-D Taky jsem zvědavá na tvé názory na parfém.

    Terezah-style

    OdpovědětVymazat