...: Šaty z Dresslily/ dresses by Dresslily

čtvrtek 3. ledna 2019

Šaty z Dresslily/ dresses by Dresslily

Krásný den, nyní jen krátce, v dnešním článku uvidíte pár fotek šatů, které mi došly v rámci spolupráce s Dresslily, šaty stojí 13,95 dolarů, jsou celkem příjemné a pod krajkou je tělová barva. Délka je tak akorát a vypadají moc hezky, bohužel počasí není zrovna dvakrát vhodné pro venkovní focení lehkých šatů, tak snad vám postačí převážně fotky "jen šatů".

Hi today I want show you dress which I got by Dresslily. Dresslily is my favorite e-shop which has amzing things and mainly amazing dresses, so I ordered this one. This dress looks perfect, it has good shape and under lace it has "dress" from beige colozur, which looks like a colour of body. It looks like a tunic, but it has long like a dress. This dress is not suitable for winter but for spring will be perfect! If you like this dress you cand find iton Dresslily only for 13,95 dollars.
And there is The 20% coupon code is DRESSTODL


7 komentářů:

  1. Šaty jsou moc pěkné, ne můj vkus, ale pro někoho určitě. A jestli jsou pohodlné, tak super :) Snad bude někdy nějaké lepší počasí, abys mohla fotit :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty jsou moc pěkné, určitě v nich zazáříš :-)!

    Ennepenne.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Já na takový styl nejsem. Více by se mi líbily, kdyby měly i černou podšívku. Ale třeba na postavě vypadají lépe, než na ramínku :)

    Přeji Ti krásný a úspěšný nový rok!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  4. Šaty vypadají krásně a elegantně :)

    OdpovědětVymazat