...: Nový internetový obchod - NEW SHOP ANEMOYE

pátek 25. ledna 2019

Nový internetový obchod - NEW SHOP ANEMOYE


 Krásný den, vítám vás u nového fashion článku, dnes bych vám ráda napsala pár slov o novém e-shopu zvaném ANEMOYE, na tomto e-shopu naleznete dvě velice zajímavé kategorie oblečení. A které to jsou? První kategorie je moje nejoblíbenější no a jak mě možná mnozí znáte, možná už tušíte, že jsou to šaty. Miluji elegantní kousky, ale také pohodlné, ideální pro domácí, či venkovní běžné nošení...

Hi everybody I welcome you at new fashion post, today I want write about new amazing e-shop, which has wholesale clothing. This e-shop is called like a ANEMOYE and you can find on webpage two very interesting cathegories, I mean jackets and my favorite categori with dresses. And which clothes I like? I like very elegant pieces, but when I am at home, or when I go outsite, I wear more comfortable pieces like this nice dresses. 
 

Další kategorie jsou bundy, které jsou ideálním parťákem do chladných zimních dnů, mám ráda trendy a teplé bundy a přesně takové podle mých snů naleznete také na tomto e-shopu... mimochodem zatím po bundě jen toužím a stále nemám. :( Jak se vám e-shop prozatím líbí? Znáte ho?
 
The next things which I like especially at winter time are jackets, ale like very trendy and warm jackets and I think, that these jackets are according to my dreams. What do you mean about clothes? I think that this e-shop with wholesale clothing is very good for shopping. 
 



12 komentářů:

  1. Loving these parka jackets. Lovely store!

    www.fashionradi.com

    OdpovědětVymazat
  2. vyzerá podľa mňa veľmi dobre, už len tie kúsky čo si vybrala sú super ;)

    OdpovědětVymazat
  3. vyzerá podľa mňa veľmi dobre, už len tie kúsky čo si vybrala sú super ;) prvýkrát som sa pomýlila, kľudne zmaž ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Perfektní, ta dlouhá mička, by se mi dost hodila :D :D

    The world of makeup

    OdpovědětVymazat
  5. Oblečení mi přijde celkem pěkné :) Připomíná mi to e-shop Manzara :D

    TheWayByA

    OdpovědětVymazat
  6. Jsou moc hezké, i ty parky se mi líbí :)

    OdpovědětVymazat
  7. e shop nepoznám, ale majú pekné vecičky :)

    OdpovědětVymazat
  8. E-shop mi vůbec nic neříká, ale ani mě nezaujal. Přijde mi, že se jedná o další e-shop, jako je každý druhý.. Tyhle e-shopy mě nechávají chladnou a nudí mě.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat