...: Podzim přichází/ Autumn is coming with Dresslily

úterý 20. srpna 2019

Podzim přichází/ Autumn is coming with Dresslily

Ahoj, dnes mám pro vás nový článek s wishlistem z Dresslily. Jak můžete vidět v popisku článku, tento wishlist vychází z nadcházejícího podzimu.
 
Hi guys, how are you? I have for you new post, new wishl from Dresslily. How you can read in decription of this post, it will be my first autumn wishlist. Maybe it is not wishlist like a wishlist, maybe there will be some tips for amazing clothes.


Plus size spaghetti strap tree print sequin Halloween dress
Feather print open shoulder long sleeve plus size dress
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jako každý rok Dresslily přichází s podzimní módou zaměřenou převážně na módu ve stylu gothic, či tématicky zaměřenou na Halloween. Z oblečení se mi jako obvykle nejvíc zamlouvají šaty. Šaty v těchto stylech jsou většinou tmavých barev, s motivy dýní, koček, netopýrů, či pavouků a budí takový mystický dojem. Ačkoliv si myslím, že je ještě na tyto témata brzy, není špatný si udělat přehled a pokud milujete toto období jako já určitě mrkněte.

Like a every year Dresslily coming with mystic clothes for Autumn, it is focused for gothic fashion, or fashion with Halloween theme. From the choice on Dresslily I most like dresses... These dresses are usually in dark colours, with motif of pumpkins, cats, vampires or spiders. I am mean it is soon for preparing on Hallowin party, but it's good to be ready. So i think that It's time to refresh your wardrobe! DressLily prepare the best high-quality but low-prices products for you, make you free under all occasion for Monday to Friday and here the new arrival.
 
Use code:DLBF20 with 20% OFF:  
 
Over 10usd, save 2usd; Over 20usd, save 4usd; Over 30usd, save 6usd; Over 40usd ,save 8usd; Over 50usd, save 10usd; Over 60usd, save 12usd; Over 70usd, save 14usd; Over 80usd, save 16usd; Over 90usd, save 18usd; Over 100usd, save 20usd;Over 110usd, save 22usd; Over 120usd, save 24usd; Over 130usd, save 26usd; Over 140usd, save 28usd
 
*barterová spolupráce

 

5 komentářů:

  1. šaty vyzerajú skvelo ale na mna pôsobia až veľmi gothicky a metalovo a do svojej puberty by som sa nerada vraciala :D

    AKO SI NÁJSŤ SVOJ ŠTÝL?

    OdpovědětVymazat
  2. Můj styl to vyloženě není, ale ty třetí šaty jsou boží! :-) A mimo jiné působíš velice sympaticky, určitě tu nejsem naposled! Módě a kosmetice se mile ráda něco přiučím. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tenhle styl moc nemusím, ale Halloween je super událost a umím si představit, že bych některé ty šaty využila :))

    OdpovědětVymazat
  4. Božské šaty!Ty první, druhé a poslední si dovedu představit, že bych nosila i normálně:)

    OdpovědětVymazat
  5. Nie je to zrovna niečo pre mňa, ale keď sa v tom niekto nájde, prečo nie. :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat