...: Tělová másla/ body butters/ Körper Butter - ALVERDE

neděle 11. dubna 2021

Tělová másla/ body butters/ Körper Butter - ALVERDE

Krásný den, vítám vás po dlouhé době u nové recenze na kosmetické produkty. Dnes bych vám ráda představila řadu tělových máslíček od Alverde, které jsem si nadělila skrze moji rodinu pod stromeček. Máslíčka jsem tedy testovala celkově necelé 4 měsíce. Dvě budou brzy ve spotřebovaných produktech na YouTube a další ještě používám. 

Have a nice day, welcome after a long time at a new review of beauty products. Today I would like to introduce you to a range of body butters from Alverde, which I got by my family under the Christmas tree. So I tested the butters for a total of less than 4 months.  

Ich wünsche Ihnen einen schönen Tag und begrüße Sie nach langer Zeit bei einer neuen Bewertung von Schönheitsprodukten. Heute möchte ich Ihnen eine Reihe von Körperbutter aus Alverde vorstellen, die ich von meiner Familie unter dem Weihnachtsbaum bekommen habe. Also habe ich die Butter insgesamt weniger als 4 Monate getestet.

Máslíčka byla v balení po třech v praktickém boxu. Jsou v plastových baleních s kovovým víčkem. V období Vánoc byla k dostání za 89 korun v této sadě. Sada obsahuji tělové máslo s vůní borůvek, ostružiny a malin. 

The cans were in packs of three in a practical box. They are in plastic packages with a metal lid. During the Christmas period, this set was available for 89 czech crowns. The set contains body butters with the scent of blueberries, blackberries and raspberries. 

Die Dosen waren in Dreierpackungen in einer praktischen Schachtel. Sie sind in Plastikverpackungen mit einem Metalldeckel. In der Weihnachtszeit war dieses Set für 89 tschechische Kronen erhältlich. Das Set enthält Körperbutter mit dem Duft von Blaubeeren, Brombeeren und Himbeeren.

Másla mají krémovou konzistenci, nejsou příliš tekutá. Jsou bílé barvy. Roztírání na pleti  je velice dobré a přesto, že jsou drobné, dlouho vám balení vydrží. Doba absorbování do pleti je dle mého názoru delší. Z toho důvodu, když se krémuji ráno, dám si na čas, než aplikuji makeup. Ideální jsou na večer, kdy i díky nádherné a výrazné, ale nevtíravé vůni bude usínat s příjemným pocitem. Navíc pleť je po nich hladká a pěkně hydratovaná.

Butters have a creamy consistency, they are not very liquid. They are white. Spreading on the skin is very good and even though they are small, it will last you a long time. In my opinion, the absorption time into the skin is longer. For this reason, when I cream in the morning, I take the time to apply makeup.They are ideal for the evening, when thanks to the wonderful and expressive, but unobtrusive scent, I will fall asleep with a pleasant feeling. In addition, the skin is smooth and nicely hydrated after them.

Butter hat eine cremige Konsistenz, sie ist nicht sehr flüssig. Sie sind weiß. Die Ausbreitung auf der Haut ist sehr gut und obwohl sie klein sind, hält sie lange an. Meiner Meinung nach ist die Absorptionszeit in die Haut länger. Wenn ich morgens creme, nehme ich mir deshalb die Zeit, um Make-up aufzutragen. Sie sind ideal für den Abend, wenn ich dank des wunderbaren und ausdrucksstarken, aber unauffälligen Duftes mit einem angenehmen Gefühl einschlafe. Darüber hinaus ist die Haut glatt und gut mit Feuchtigkeit versorgt.

 


Pokud tyto másla někde zahlédnete, určitě je moc doporučuji. Případně si třeba na mě vzpomene při kupování dárků příští rok v DM (pokud budou k dostání). A zapomněla jsem dodat, máslíčka jsou VEGAN.

If you see these butters somewhere, I definitely highly recommend them. Or maybe you will remember me when buying gifts next year in DM (if they will be available). And I forgot that these butters are VEGAN.

Wenn Sie diese Butter irgendwo sehen, kann ich sie auf jeden Fall empfehlen. Oder vielleicht erinnerst du dich an mich, wenn du nächstes Jahr Geschenke in DM kaufst (wenn sie verfügbar sind). Und ich habe vergessen, dass diese Butter VEGAN sind.

24 komentářů:

  1. Másla mají moc pěkné balení, určitě je to prima dárek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, jsou úžasná a dobrá cena za výsledek a vůni.

      Vymazat
  2. Já mám slabost pro krémy tak ráda vyzkouším:)

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadají teda zajímavě jsem ráda, že jsi s nimi spokojená. ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Super. Tělová másla mám ráda, tak třeba někdy vyzkouším. :)

    OdpovědětVymazat
  5. ráda zkusím alverde značku mám ráda :)

    OdpovědětVymazat
  6. very interesting product. I haven't seen one like that, I'd love to get to know him better :)
    Greetings from Poland!

    OdpovědětVymazat
  7. Krémy a takový věcičky mám hodně ráda, tyto zatím neznám, takže rozhodně vyzkouším a dám na tvá doporučení. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Také jsem tyto sady máslíček měla a byly moc fajn :) Za tu cenu se určitě vyplatí :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  9. Před vánocemi jsem po nich taky pokukovala a teď mě trochu mrzí, že jsem jim odolala. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  10. Týjo, byly teda za super cenu. Zrovna včera jsem si také koupila výrobek od Alverde - jejich růžovou vodu. Chtěla bych se teď více starat o pleť :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  11. Másla vypadají opravdu dobře, konzistence je určitě také příjemná. :))

    OdpovědětVymazat
  12. Másla jsem dostala od vnuček pod stromeček a jsem velmi spokojená

    OdpovědětVymazat