...: Zdravé vnitro/ healthy self/ gesundes Selbst

pátek 4. června 2021

Zdravé vnitro/ healthy self/ gesundes Selbst

Již několik let se aktivně zabývám přínosem zeleného čaje a dalších potravin podobného rázu. Hodně mě zaujala možnost využití různých čajů takových složení, jež urychlují metabolismus člověka, pomáhají spalovat a mimo to obsahují spoustu blahodárných živin, které naše tělo potřebuje. Nejsem odborníkem na tyto různé rostlinky a super potraviny, ale ráda bych vám předala moji zkušenost s plodinou zvaná Moringa, kterou vnímám právě tak jako třeba zelený čaj... 

Beautiful day guys. Today I will introduce iyou to the green moring oil plant plant originating in the Philippines. Products with this plant are distributed by Hearb and Me in the Czech Republic. I received 4 products from the company. Capsules, two teas and couscous with sun-dried tomatoes. One of the teas is fruity and the other is rather herbal. Moringa contains vitamin C and D3, helps fight disease, protects the immune system, slows down aging, lowers blood pressure and cholesterol, and helps lose weight by speeding up metabolism.
Personally, I can recommend the products, everything is very good in taste, I am healthy and in 3 weeks I lost a kilo and I am less bloated. 

Schönen Tag Jungs. Heute stelle ich Ihnen die grüne Moring-Ölpflanze vor, die ihren Ursprung auf den Philippinen hat. Produkte mit dieser Pflanze werden von Hearb and Me in der Tschechischen Republik vertrieben. Ich habe 4 Produkte von der Firma erhalten. Kapseln, zwei Tees und Couscous mit sonnengetrockneten Tomaten. Einer der Tees ist fruchtig und der andere eher kräuterig. Moringa enthält Vitamin C und D3, hilft bei der Bekämpfung von Krankheiten, schützt das Immunsystem, verlangsamt das Altern, senkt den Blutdruck und den Cholesterinspiegel und hilft beim Abnehmen, indem es den Stoffwechsel beschleunigt.
Persönlich kann ich die Produkte empfehlen, geschmacklich ist alles sehr gut, ich bin gesund und habe in 3 Wochen ein Kilo abgenommen und bin weniger aufgebläht.

 

Moringa olejodárná je rostlinou pocházejicí z Filipín a má všestranné účinky. Jednak nahrazuje suplementy  vitamin C, D3 (který získáváme ze sluníčka a pomáhá v boji s covidem), ale také pomáhá dlouhodobě snižovat vysoký krevní tlak, vysoký cholesterol, pomáhá tělu udržovat mládí a jak jsem již naznačila, je výrazným činitelem při záchraně vaší imunity a pomáhá při hubnutí. Navíc obsahuje spoustu vlákniny a tak snižuje pocity hladu.

Od společnosti Herb and me, která distribuje produkty s moringou jsem odbržela balíček ve složení kapslí Moringi, sypaného čaje Zlatá Moringa, Zahradní směsi a kuskusu se sušenými rajčaty. 

Kapsle jsou čistě zelené, měly by se používat víckrát denně, přesné dávkování je na obalu. Voní jak sušená tráva. Jelikož kapsle střídám s čaji, nemohu určit přesný efekt. Nicméně ačkoliv mám nachlazenou sestru, jsem zdravá jak řípa :) Možná to má něco do sebe... Navíc jsou vhodné i k pročištěním našich střev. 

Zlatá moringa je čajová směs, vonící po citronové trávě a ovoci. Ve směsi je obsažen kandovaný ananas, jahodové listy, kandovaná papája, citronová tráva, květy slézu, moringa a přírodní aroma. Dávkovat by se měla 2x 3 denně. Směs je vynikající, chuťově lehoučká, nedráždivá a voňavá

 

Zahradní směs je více ovocná a nejvýraznější vůní směsi je papája. Chuťově i vůní se jedná o velice lahodný čaj, jež chcete rozhodně pít. Směs je ve složení s moringou, jablkem, rozinkami, kousky mrkve, červené řepy, kandovaného ananasu, papáji a přírodního aroma. Dávkování je totožné jak u předchozího čaje. 

Kuskus se sušenými rajčaty jsem zvolila v týdnu jako přílohu k rybě. Už jen díky su
šeným rajčatům se jedná o velice aromatickou a výraznou záležitost. Kuskus (obsahuje lepek), sušená rajčata (10 %), česnek, cibule, paprika vločky, pepř černý, pažitka, jedlá sůl, řepkový olej, moringa oleifera 0,45 %. Balení mi vyšlo na dvě porce. 


Za dobu užívání produktu s moringou cca 3 týdny jsem shodila přibližně kilogram a jsem méně často nafouklá. 

Pokud vás tyto produkty lákají, můžete využít speciální slevový kód s 10% slevou na všechno. KOD: Katep10

10 komentářů:

  1. Já mám čajů doma tolik, že žádné další, zejména když nemají přebal, kterým bych si rozšířila sbírku, určitě kupovat nebudu. Navíc mi bylinky moc nejedou. Ale zaujal mne ten kuskus - to vypadá jako šikovná rychlovka do kanceláře, kde má člověk jen rychlovarku.

    OdpovědětVymazat
  2. Ja mám veľa čajov doma. Vieš o tom že moringa je dobrá pre kojacie matky? S moringy sa robí mlieko keď kojíš :D


    OMLAĎ SVOJU PLEŤ ZA POMOCI SÉRA A VITAMÍNU C

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám na letáčku napsané, že mohou i ženy co jsou těhotné:), ale až tak podrobně jsem se k tomu neinformovala.

      Vymazat
  3. Ty čaje vypadají dobře. Tuším, že jsem s moringou ještě nic nezkoušela, ale zelené čaje mám taky ráda. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Moringa, to slyším často ale do teď jsem nevěděla o co jde. Mě zaujali hlavně sypané čaje.

    OdpovědětVymazat
  5. Na čaje nedám dopustit, přes jaro a léto je u mě jejich spotřeba sice menší, ale rozhodně mám své favority, které piju pravidelně. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Podobný kuskus jsem měla od YourBody a moc mi chutnaly. Čaje mám ráda, akorát jak teď začaly ty tepla, tak na ně vůbec nemám chuť :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat